ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2019

Ιταλία - Ελλάδα στο Open το Σάββατο

Το παιχνίδι της Εθνικής Ομάδας στη Ρώμη με αντίπαλο την πανίσχυρη Ιταλία, για την προκριματική φάση του Euro 2020, θα μεταδοθεί ζωντανά από το ΟPEN το Σάββατο στις 21:45 σε περιγραφή του Αλέξη Σπυρόπουλου.
Μετά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα του Σεπτεμβρίου, ο Τζον Φαν’τ Σιπ αποφάσισε να αρχίσει από τώρα το χτίσιμο της ομάδας που θα διεκδικήσει την πρόκριση στο Μουντιάλ του Κατάρ το 2022 αλλά..
η νέα γενιά των Ελλήνων διεθνών θα έχει δύσκολη αποστολή κόντρα στα ακριβοπληρωμένα αστέρια των ομάδων της Serie A.
Το pre game show του ΟPEN θα αρχίσει στις 21:00: Η Χριστίνα Βραχάλη και ο Γιώργος Τσαντάκης θα φιλοξενήσουν στο στούντιο της εκπομπής τον προπονητή του Απόλλωνα Σμύρνης, Νίκο Παπαδόπουλο. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής θα γίνουν ζωντανές συνδέσεις με το «Ολύμπικο» της Ρώμης, απ’ όπου ο Αλέξης Σπυρόπουλος και ο Γρηγόρης Ατρείδης, θα μας ενημερώσουν για τις συνθέσεις των ομάδων και θα μιλήσουν ζωντανά με ένα πρόσωπο από το επιτελείο της Εθνικής ομάδας. Επίσης, θα προβληθούν αποκλειστικές δηλώσεις των δύο προπονητών και ποδοσφαιριστών της Ελλάδας και της Ιταλίας στην κάμερα του OPEN.
Στο τέλος της βραδιάς θα προβληθούν highlights από το παιχνίδι της Ελλάδας και τα άλλα
ματς του ομίλου, καθώς και όλα τα γκολ από τα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας για τα European Qualifiers.