ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2019

Συζητήσεις για να μείνει ο Π. Χαρίτος στην ΕΡΤ

Τι λέει ο ίδιος ο δημοσιογράφος

«Καταρχάς νιώθω ότι οφείλω ένα ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και τις αναρτήσεις ωστόσο θα πρέπει να ξεκαθαρίσω πως: δεν με απέλυσε κανείς από την ΕΡΤ, η σχέση που είχα με την εταιρεία ήταν τέτοια που η σύμβαση λύθηκε αυτοδικαίως με την παραίτηση του Διευθύνοντα.
Επισης: είμαι εκτός ΕΡΤ εδώ κι ένα μήνα οπότε τα δημοσιεύματα έχουν μια χρονοκαθυστέρηση. Αν θα..
υπάρξει συνέχεια στη σχέση με την ΕΡΤ δεν είμαι σε θέση να το απαντήσω πάντως».
Τα παραπάνω έγραψε στο fb ο δημοσιογράφος Πάνος Χαρίτος μετά τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι βρέθηκε εκτός ΕΡΤ. Επ΄αυτού γράφει και το e-tetradio που έχει και πληροφορίες από το Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής. Συγκεκριμένα το e-tetradio αναφέρει:
Δεν είχαμε καμία απόλυση ή διακοπή συνεργασίας με τον δημοσιογράφο Πάνο Χαρίτο, λένε στην ΕΡΤ. Ο Χαρίτος δεν ήταν μόνιμος υπάλληλος, αλλά δούλευε στην ΕΡΤ με σύμβαση εργασίας όλα αυτά τα χρόνια. Το τελευταίο διάστημα εργαζόταν ως μετακλητός υπάλληλος, μέσω του Λευτέρη Αρβανίτη που ήταν μέλος του ΔΣ. Με την παραίτηση του Αρβανίτη, αυτομάτως έληξε και η σύμβαση του Πάνου Χαρίτου με την Δημόσια Τηλεόραση (δείτε ΕΔΩ).
Το e-tetradio επικοινώνησε με την ΕΡΤ και τους διαβεβαίωσαν πως όχι μόνο δεν θέλουν να σταματήσουν τη συνεργασία τους με τον Πάνο Χαρίτο, αλλά είναι και σε προχωρημένες συζητήσεις μαζί του για εβδομαδιαία εκπομπή. «Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο» είπαν, χαρακτηριστικά, από την Αγία Παρασκευή.
Θα είναι τεράστιο λάθος για την ΕΡΤ πάντως να τον αφήσει να φύγει. Αλλωστε ο Χαρίτος δεν λειτούργησε ποτέ κομματικά.