ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2019

Υψηλή τηλεθέαση για το Κόκκινο Ποτάμι

Yψηλά νούμερα τηλεθέασης σημείωσε η σειρά του Μανούσου Μανουσάκη «Κόκκινο Ποτάμι» που έκανε χθες πρεμιέρα στο κανάλι Open. Συγκεκριμένα έκανε μέσο όρο 28,7% τηλεθέαση στο γενικό σύνολο και στο νεανικό άγγιξε το 30,2%, ενώ έφτασε μέχρι και 36% στο κοινό 18-54 σε τέταρτο. Η σειρά βασίζεται στο οµότιτλο µυθιστόρηµα του Χάρη Τσιρκινίδη και ξεδιπλώνει τη ζωντανή µνήµη..
της Γενοκτονίας του ποντιακού Ελληνισµού.
Στα σόσιαλ μίντια τα σχόλια είναι διθυραμβικά με πολλούς από τους χρήστες να κάνουν λόγο για παραγωγή υψηλών προδιαγραφών. 
Στη σειρά έχει επενδύσει ο ιδιοκτήτης του σταθμού, Ιβάν Σαββίδης ο οποίος στην ομιλία του στην avant premiere που έγινε πριν λίγες ημέρες στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος είχε αναφερθεί στο σημαντικό εγχείρημα του «Κόκκινου Ποταμιού» και στη σημασία που έχει η ιστορία.
Και αν κρίνουμε από τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε η πρεμιέρα του «Κόκκινου Ποταμιού», ο ισχυρός άνδρας του Open θα έμεινε ικανοποιημένος από την ανταπόκριση των τηλεθεατών.