ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2019

«Ρουφιανιλίκια» και «χρεοκοπημένες ιδεολογίες»

Σκληρή κριτική κατά του βουλευτή της ΝΔ Κωνσταντίνου Μπογδάνου άσκησε η Λιάνα Κανέλλη, με αφορμή τη δημοσιοποίηση προσωπικών στοιχείων διαδηλωτή-μέλους του ΚΚΕ, που φέρεται να συμμετείχε σε επεισόδια με την αστυνομία.
«Χαφιεδισμό» και «ρουφιανιλίκι» απέδωσε στον βουλευτή της ΝΔ η Λ. Καννέλλη, μιλώντας στο ΣΚΑΪ. Η βουλευτής του ΚΚΕ, διερωτήθηκε γιατί θα έπρεπε να..
είναι πιο αυτοσυγκρατημένος ο διαδηλωτής τη στιγμή που τα ΜΑΤ επιτέθηκαν, όπως είπε, βιαιότατα στους συγκεντρωμένους και ενώ «έχουμε συναδέλφους μας που κουφάθηκαν και τυφλώθηκαν από το ξύλο που φάγανε».
«Αυτή είναι μια υπόθεση που δεν μπορεί να λυθεί ούτε με ρουφιανιλίκια, ούτε με διαρροές, ούτε με χαφιεδιλίκια… Εκμετάλλευση δι’ ίδιον όφελος ενός επεισοδίου που δεν σε αφορά. Μην με αναγκάσεις να τον κάνω περισσότερο διάσημο από όσο θέλει να γίνει», είπε η κ. Κανέλλη αναφερόμενη στον κ. Μπογδάνο.
«Αρκετή δημοσιότητα πήρε από μια κλωτσιά που δεν είχε το κουράγιο ο ίδιος να τη δώσει ποτέ στη ζωή του για λογαριασμό τρίτου. Γιατί η κλωτσιά που έδωσε ο νεαρός ήταν για λογαριασμό τρίτου, υπερασπίστηκε ανθρώπους που τους επιτίθενται», είπε η κ. Κανέλλη.

H παρέμβαση Μπογδάνου

Ο βουλευτής της ΝΔ, ζήτησε να παρέμβει στην εκπομπή του ΣΚΑΪ για να απαντήσει στις δηλώσεις της κ. Κανέλλη. Είπε ότι αναπαρήγαγε και δεν αποκάλυψε τα στοιχεία «ενός δράστη εγκληματικής ενέργειας» και κατηγόρησε την κ. Κανέλλη πως ιδεολογικοποιώντας την πολιτική διαφωνία, θέτει τους πολιτικούς της αντιπάλους, όπως εκείνον σε κίνδυνο.
«Τα "ρουφιάνος" και τα "χαφιές" και η ιδεολογικοποίηση ουσιαστικά της πολιτικής διαφωνίας είναι μέθοδοι που θέτουν τους πολιτικούς αντιπάλους, όπως εμένα σε κίνδυνο. Η κ. Κανέλλη, καλά θα κάνει να μάθει λίγο για το πώς λειτουργεί ένας γενικότερος χώρος, ο οποίος την ακούει», τόνισε ο κ. Μπογδάνος.
Για τις δηλώσεις της βουλευτίνας του ΚΚΕ πως ο ίδιος επιδιώκει τη δημοσιότητα, ο κ. Μπογδάνος απάντησε ότι «η χρεοκοπημένη πολιτική ιδεολογία της κ. Κανέλλη, ενδεχομένως σιγά–σιγά να μοιάζει και με την πολιτική της πορεία».
«Πόσους σταυρούς πήρε η κ. Κανέλλη στην Α’ Αθήνας; Πόσους πήρα εγώ; Ποιος έχει ανάγκη να στοχοποιεί για πολιτικούς λόγους; Κάνω ιδεολογικό αγώνα και δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να το γυρνάει σε τέτοιου είδους ύβρεις», σημείωσε ο κ. Μπογδάνος.

- πηγή: newpost