ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2019

ΚΚΕ κατά Μπογδάνου: Συκοφάντηση και χαφιεδισμός

Με σκληρή ανακοίνωσή του το ΚΚΕ καταγγέλλει «την πρωτοφανή, χαφιεδικού τύπου, δημοσιοποίηση από τον βουλευτή της ΝΔ Κ. Μπογδάνο και τον ραδιοτηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ των προσωπικών στοιχείων διαδηλωτή, ο οποίος συμμετείχε στη συγκέντρωση ενάντια στην ανανέωση της συμφωνίας Ελλάδας - ΗΠΑ για τις στρατιωτικές βάσεις».
Και το ΚΚΕ αναρωτιέται:..

«Από πού, αλήθεια, αντλεί αυτά τα στοιχεία και με ποιο δικαίωμα τα εκτοξεύει δημόσια, στοχοποιώντας, με τρόπο απαράδεκτο και παράνομο, πρόσωπα και παραβιάζοντας ακόμα και αυτήν την αστική νομοθεσία που προστατεύει τα προσωπικά δεδομένα;»

«Αφού η κυβέρνηση της ΝΔ, αλλά και τα μέσα ενημέρωσης του συστήματος δεν μπόρεσαν να αποσιωπήσουν τη μεγάλη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο και που παρά την προσπάθεια καταστολής, αυτή κατέληξε στην αμερικάνικη πρεσβεία, τώρα επιδίδονται στη συκοφάντηση και το χαφιεδισμό. Παλιά τους τέχνη κόσκινο. Λογαριάζουν, όμως, χωρίς τον ξενοδόχο, τους εργαζόμενους, που απαιτούν η χώρα μας να μη μετατραπεί σε πολεμικό ορμητήριο των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ στην περιοχή εμπλέκοντας το λαό μας σε μεγάλους κινδύνους» καταλήγει η ανακοίνωση του ΚΚΕ.


Παρά την αποδοκιμασία του από το ΚΚΕ αλλά και από πολλούς χρήστες των σόσιαλ μίντια που τον κατηγόρησαν για "δωσιλογισμό", ο Κ. Μπογδάνος επανήλθε δριμύτερος με νεότερη ανάρτηση, κάνοντας λόγο για «κουκουλοφόρους χαφιέδες του ανώνυμου διαδικτύου».

ΥΓ Πάντως ο Μπογδάνος πέρυσι είχε ανεβάσει στα σόσιαλ μίντια φωτογραφία του με τον Ριζοσπάστη για τα 100 χρόνια του ΚΚΕ γράφοντας: «Επιμένεις να είσαι αριστερός; Αυτή είναι η μόνη αξιοπρεπής, πατριωτική επιλογή σου στην Ελλάδα του 2018»...