ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2019

Στην ιστορική μνήμη οριστικά ο παλιός ΔΟΛ

 Πωλείται και το κτίριο για 22 εκατ. ευρώ

Ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη, ο άλλοτε κραταιός, μεγαλύτερος ιστορικός δημοσιογραφικός οργανισμός της χώρας περνάει οριστικά στο ιστορικό παρελθόν. Τελευταία πράξη τους δράματος θα είναι η πώληση του κτιρίου που στέγαζε τα γραφεία, στη γωνία των οδών Μιχαλακοπούλου και Παπαδιαμαντοπούλου, από την..
Εθνική Leasing (EthnoLease) που το έχει στην κατοχή της μετά την πτώχευση.
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, το κτίριο είναι συνολικής επιφανείας 14.956 τ.μ. και βρίσκεται σε οικόπεδο 1.985 τ.μ., στον αριθμό 80 της οδού Μιχαλακοπούλου. Η Εθνική Leasing έχει προκηρύξει δημόσιο πλειοδοτικό διαγωνισμό, με κλειστές προσφορές στις 31 Οκτωβρίου και η τιμή εκκίνησης έχει οριστεί στα 22 εκατ. ευρώ.
Υπενθυμίζεται ότι τα έντυπα του παλιού ΔΟΛ αγοράστηκαν σε προηγούμενο πλειστηριασμό από την εταιρεία Alter Ego, συμφερόντων του Βαγγέλη Μαρινάκη και στεγάζονται σε κτιριακό συγκρότημα επί της λεωφόρου Συγγρού, όπως προηγουμένως στεγαζόταν η Νέα Δημοκρατία.

πηγή: hellasjournal