ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2019

Αστειάκια, (πράσινο) τσάι και συμπάθεια

Για τις αλλαγές στη... διακόσμηση είχαν συζήτηση Μητσοτάκης και Τσίπρας κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους στο πρωθυπουργικό γραφείο στη Βουλή, λίγο πριν κλείσουν οι κάμερες και οι δύο άνδρες ξεκινήσουν τη διαβούλευση για το ζήτημα των αποδήμων.
«Βλέπω έκανες αλλαγές στη διαρρύθμιση» είπε χαμογελώντας ο Αλέξης Τσίπρας παρατηρώντας.. τις αλλαγές που έχουν γίνει στο γραφείο. «Αλλαγές μικρές», του απάντησε ο Μητσοτάκης επίσης ευδιάθετος.
«Βλέπω ξεκίνησες τις μεταρρυθμίσεις», συνέχισε αστειευόμενος ο πρώην πρωθυπουργός με τον Μητσοτάκη να απαντά χαριτολογώντας: «Ναι, μεταρρύθμιση επίπλων».
Ο Τσίπρας ήταν ο πρώτος πολιτικός αρχηγός που συνάντησε τον Μητσοτάκη.
Ακολούθησε η Φώφη Γεννηματά οποία όπως πληροφόρησε τον πρωθυπουργό ήταν κρυωμένη.
«Δεν είμαι πολύ καλά σήμερα. Δεν μου βγαίνει η φωνή, σηκώθηκα μόνο για να έρθω», είπε η  Γεννηματά μπροστά στις κάμερες. «Κι εγώ έχω κρύωμα, οπότε δεν κινδυνεύουμε να κολλήσουμε ο ένας τον άλλο» της απάντησε ο πρωθυπουργός, ο οποίος έσπευσε να παραγγείλει πράσινο τσάι και για τους δύο.