ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2019

Δύο γυναίκες στην ηγεσία της ΕΡΤ

Δύο γυναίκες, με μεγάλη προϋπηρεσία στο χώρο της τηλεόρασης, ενισχύουν από σήμερα το στρατηγικό στόχο της νέας διοίκησης της ΕΡΤ για τη δομική ανανέωση και την αναβάθμιση του προγράμματός της.
Η Χρύσα Μασούρου αναλαμβάνει τη θέση της Εντεταλμένης Συμβούλου Προγράμματος..
της ΕΡΤ μετά από εισήγηση του Διευθύνοντος Συμβούλου, Γιώργου Γαμπρίτσου και την παμψηφεί αποδοχή των μελών του ΔΣ. Η Χρύσα Μασούρου υπήρξε επί χρόνια στέλεχος του Προγράμματος του ΑΝΤ1 και στενή συνεργάτις του Γιάννη Λάτσιου, οπότε και αποχώρησε μετά την διακοπή συνεργασίας του με τον σταθμό.
Με μακρά εμπειρία στο σχεδιασμό και στην υλοποίηση τηλεοπτικού προγράμματος, καθώς και στην επικοινωνιακή προβολή τηλεοπτικού περιεχομένου, η Χρύσα Μασούρου έχει εργαστεί επί σειρά ετών ως διευθύντρια προγραμματισμού στον ANT1 και τον ALPHA, ενώ έχει υπηρετήσει στο πρόσφατο παρελθόν και στην ΕΡΤ ως σύμβουλος προγράμματος.
Το έργο της θα συνδράμει ως Σύμβουλος Προγράμματος η σκηνοθέτιδα, συγγραφέας και δημοσιογράφος Κέλλυ Αλχανάτη-Παπούλη. Για περισσότερα από 20 χρόνια, η Κέλλυ Αλχανάτη συνεργάστηκε με τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο της διαφήμισης και των τηλεοπτικών εκπομπών, ενώ επί σειρά ετών έχει εργαστεί ως στέλεχος στο ψυχαγωγικό πρόγραμμα του ΑΝΤ1 και του STAR. Από το 2006 και για δύο χρόνια εργάστηκε στην ΕΡΤ Ψηφιακή.