ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2019

Ενα διαφορετικό «ευχαριστώ» στον Γιάννη Λοβέρδο

Οτι δεν μπόρεσε να κάνει ο Γιώργος Οικονομίδης, ο Μίμης Τραϊφόρος, ο Χάρρυ Κλυνν, το πέτυχε ο Γιάννης Λοβέρδος. Κέρδισε με το σπαθί του, η μάλλον με τα βιντεό του μια θέση στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και μπράβο του.
Είναι ο πρώτος άνθρωπος των μίντια που δεν έγινε γνωστός μέσα από την εκπομπή του, αλλά από τα βιντεάκια της εκπομπής του που έδειχναν οι σατιρικές εκπομπές. Βλέπετε το..
κανάλι που στέγασε τις εκπομπές του, το Blue Sky δεν έχει άδεια πανελλαδικής εκπομπής και τη δροσιά της τηλεοπτικής του παρουσίας μπορούσαν να απολαμβάνουν μόνο οι τηλεθεατές της Αττικής!
Ήταν η αρχή μιας νέας πορείας αφού νωρίτερα δεν είχε καταφέρει να κάνει τα όνειρά του πραγματικότητα. Τηλεοπτικά αποπειράθηκε στο ΜΕΓΚΑ να παρουσιάσει πρωινή εκπομπή. Τόσοι άνθρωποι είμαστε εκεί για χρόνια, ένας μόνο θυμήθηκε αυτή την τηλεοπτική του παρουσία που αποδείχτηκε εξαιρετικά βραχύβια.
- διαβάστε τη συνέχεια στο pasatempo.wordpress EΔΩ