ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2020

Χαμός στον αέρα του Mega με Κατρούγκαλο και δημοσιογράφους - «Είστε βουτηγμένοι στην λάσπη»

ΒΙΝΤΕΟ

Ξέφυγε η κατάσταση το πρωί της Τρίτης στο Mega κατά την διάρκεια της εκπομπής «Κοινωνία Ώρα Mega», με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Κατρούγκαλο.
Εκτός από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, καλεσμένοι ήταν ο πρωην δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ και νυν βουλευτής της ΝΔ, Μπάμπης..

 Παπαδημητρίου, αλλά και ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαχρήστος, για να μιλήσουν για το θέμα που έχει προκύψει με τα δημοσιεύματα για το σπίτι που φέρεται να έχει ο Αλέξης Τσίπρας στο Σούνιο.
Ο κ. Κατρούγκαλος απάντησε σε αυτά μιλώντας για «δημοσιογραφία Μακελειού», κάτι που προκάλεσε την ένσταση των υπόλοιπων με πρώτο τον βουλευτή της ΝΔ και στη συνέχεια του σύμβουλου έκδοσης της εφημερίδας «Τα Νέα».
Όσο περνούσε η ώρα, αντί η ένταση αυτή να πέφτει, ανέβαινε περισσότερο με τον εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ να επιμένει στην έκφρασή του και να λέει ακόμα και στους παρουσιαστές πως είναι βουτηγμένοι στην λάσπη.
Κάτι που όπως μπορείτε να δείτε, έκανε το κλίμα ακόμα πιο τεταμένο, ειδικά από τη στιγμή που είπε πως «αυτός που είναι έξω από την λάσπη, οφείλει να πει στους άλλους πως είναι μέσα στην λάσπη».

 

πηγή: topontiki