ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2020

Ενοχλήθηκε επειδή διογκώθηκε μια στιγμή... ανεμελιάς στην Πάρνηθα!

Στο ζήτημα της «εκδρομής» του στην Πάρνηθα εν μέσω lockdown αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξή του στον Alpha.
Συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός απαντώντας σε σχετική ερώτηση του Σρόιτερ υποστήριξε πως το λάθος του ήταν ότι δέχτηκε να φωτογραφηθεί χωρίς μάσκα (οχι ότι δεν φορούσε μάσκα) με τους συμπολίτες που.. εκαναν μότοκρος, ενώ αντίθετα ισχυρίστηκε πως δεν ήταν λάθος του πως πήγε στην Πάρνηθα, καθώς όπως ανέφερε «κάτι τέτοιο επιτρέπεται». Προφανώς ο πρωθυπουργός γράφει στα παλιά του τα παπούτσια την «ισχυρή σύσταση» Χαρδαλιά για την σωματική άσκηση που πρέπει «να πραγματοποιείται κοντά στην οικία των πολιτών»... Πρόσθεσε δε ο Μητσοτάκης ότι επρόκειτο για μια στιγμή... ανεμελιάς για τον ίδιο και τη σύζυγό του. Μάλιστα είπε πως ενοχλήθηκε προσωπικα που αυτή η στιγμή ανεμελιάς διογκώθηκε, ενώ δεν θα έπρεπε... 
Επίσης ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε και σε δύο ακόμη λάθη του. Επανέλαβε πως η κυβέρνηση και οι επιστήμονες αιφνιδιάστηκαν από την διασπορά του ιού στη Θεσσαλονίκη και πως θα έπρεπε να ληφθούν μέτρα νωρίτερα στην πόλη. Ωστόσο, διαψεύδοντας τα όσα έχουν δηλώσει αυτοδιοικητικοί της Θεσσαλονίκης πως είχαν προτείνει να ληφθούν μέτρα πολύ νωρίτερα, ο πρωθυπουργός επανέλαβε ότι δεν υπήρχαν σχετικά προτάσεις και εισηγήσεις.
Το δεύτερο λάθος το οποίο παραδέχτηκε ήταν το λάθος μήνυμα εφησυχασμού που εστάλη τον Ιούλιο, υποστήριξε όμως εκ νέου πως σε καμία περίπτωση το μεγάλο δεύτερο κύμα covid στη χώρα δεν συνδέεται με το άνοιγμα του τουρισμού, αλλά οφείλεται σε εγχώρια κρούσματα και διασπορά, με βασική εστία τους χώρους διασκέδασης.