ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2020

Κλειστά σχολεία, εστίαση, ψυχαγωγία μέχρι και τις 7 Ιανουαρίου

Tην παράταση του lockdown μέχρι τις 7 Ιανουαρίου ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για την εστίαση, τα σχολεία και τα δικαστήρια.
Για τις άλλες κατηγορίες καταστημάτων όπως παιχνιδάδικα, βιβλιοπωλεία, κομμωτήρια και για το λιανεμπόριο, τα μέτρα θα ανακοινωθούν την Παρασκευή.
Ο Στ. Πέτσας ανέφερε πως μετά.. τις εισηγήσεις της επιτροπής των ειδικών αποφασίστηκε:
- Να παραμείνουν κλειστά τα σχολεία μέχρι και το πρωί της 7ης Ιανουαρίου 2021 και να συνεχιστεί, άρα, η τηλεκπαίδευση.
- Μέχρι το πρωί (06:00) της ίδια ημέρας παραμένουν κλειστά η εστίαση, η ψυχαγωγία, τα δικαστήρια και οι αθλητικές δραστηριότητες, πλην αυτών που και σήμερα συνεχίζουν να έχουν δραστηριότητα (πρωτάθλημα Super League σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ).
- Επίσης παραμένει σε ισχύ το μέτρο που αφορά τις απαγορεύσεις μετακινήσεων από νομό σε νομό, παρατείνεται το μέτρο της απαγόρευσης των συναθροίσεων, ενώ διατηρείται στα ίδια ποσοστά και η τηλεργασία.
Όπως ανέφερε ο κ. Πέτσας, νεότερες ανακοινώσεις αναμένονται τις επόμενες ημέρες για τι θα συμβεί με τις Εκκλησίες, αλλά και τα κομμωτήρια και τους υπόλοιπους κλάδους του λιανεμπορίου.