ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 26 Μαΐου 2022

Βαξεβάνης: «Έκλεισαν σαν τους κλέφτες τα ξημερώματα την ανάκριση για το σκάνδαλο Novartis»


Ο δημοσιογράφος και εκδότης του Documento Κώστας Βαξεβάνης με ανάρτησή του στο Twitter καταγγέλλει ότι «τα ξημερώματα, σαν τους κλέφτες, η ανακρίτρια ανακοίνωσε το τέλος της ανάκρισης» για την υπόθεση περί σκευωρίας Novartis.
Ο Κώστας Βαξεβάνης ισχυρίζεται ότι η  ανακρίτρια έκλεισε την ανάκριση «για να μην αναγκαστεί να κάνει κατ΄ αντιπαράσταση εξέτασή μου με τον Μανιαδάκη, τον οποίο χάιδεψε όταν τον κάλεσε να καταθέσει μόνος του».
Ο δημοσιογράφος εκτιμά ότι η κίνηση αυτή ήταν προσχεδιασμένη και σε συνάρτηση με την τακτική της ανακρίτριας η οποία δεν απαντούσε στα αιτήματά για συγκεκριμένες ανακριτικές πράξεις που προβλέπει ο νόμος προκειμένου να αποφύγει την προσφυγή στο Συμβούλιο εάν απαντούσε αρνητικά στα αιτήματα.

«Βασικό μέλημα ήταν να προστατευτεί ο Μανιαδάκης, ο οποίος μετά από όσα έχω καταθέσει πρέπει να οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη. Και φυσικά να προστατευτεί η ίδια για το στημένο κατηγορητήριο. Γι΄αυτή τη Δικαιοσύνη μιλάμε. Των αδιευκρίνιστων του Γεωργιάδη και της Αλεβιζοπούλου», καταλήγει στην ανάρτησή του ο Κώστας Βαξεβάνης.
Ο δημοσιογράφος ζήτησε την Τετάρτη την παρέμβαση του Αρείου Πάγου μετά τη διαρροή πληροφοριών ότι η ανακρίτρια μεθοδεύει την κήρυξη του πέρατος της ανάκρισης.