ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 24 Μαΐου 2022

Τι έχει συμφωνήσει με τον Αλαφούζο;


Η ιστορία του Παναθηναϊκού είναι το πρόβλημά του και οι συγκρίσεις με το ένδοξο παρελθόν είναι επικίνδυνες σύμφωνα με τον προπονητή των «πράσινων», Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Πρόκειται για άποψη που δεν αρμόζει σε τέτοιο σωματείο και έρχεται σε αντίθεση με την προ ημερών δήλωση του Δημήτρη Σαραβάκου (παλαίμαχου ποδοσφαιριστή και νυν στελέχους της ΠΑΕ ΠΑΟ). Στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας (ΠΑΟ-ΠΑΟΚ 1-0) ο Γιοβάνοβιτς χαμήλωσε τον πήχη των μελλοντικών προσδοκιών του κυπελλούχου Ελλάδας του 2022. Ο προπονητής του συλλόγου του τριφυλλιού θεωρεί ότι ήταν λάθος η δήλωση του Σαραβάκου (μεγάλη δόξα του ΠΑΟ) στις 14-5-2022 σύμφωνα με την οποία ο ΠΑΟ έχει μεγάλη ιστορία και δεν πρέπει να πανηγυρίζουν οι φίλαθλοί του επειδή μετά από χρόνια θα παίξει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Ακόμη υποστήριξε ότι ο Σαραβάκος θα έπρεπε να είχε πει το ίδιο και τα προηγούμενα χρόνια, αλλά για κάποιο λόγο δεν το έκανε. Σε αυτό το βίντεο απάντησε σε ερώτηση του Χρήστου Παπαθεοφάνους (δημοσιογράφος του new-economy.gr) που αφορούσε τη δήλωση του Σαραβάκου και όχι μόνο. Λίγα λεπτά νωρίτερα ο Σέρβος τεχνικός είχε δηλώσει ότι για τον Παναθηναϊκό είναι πρόβλημα η ιστορία του και το επανέλαβε επί της ουσίας στην αρχή της απάντησης που έδωσε στο ερώτημα του Χρήστου Παπαθεοφάνους.
Το πιο περίεργο απ’ όσα είπε είναι ότι αν του έλεγαν πάρε όσα λεφτά θέλεις για να πάρει ο Παναθηναϊκός το πρωτάθλημα του επόμενου χρόνου, ήδη θα είχε μπει σε αεροπλάνο για να πάει στο σπίτι του στην Κύπρο. Τι εννοούσε; Τι έχει συμφωνήσει με τον Αλαφούζο; Κρύβουν κάτι οι δηλώσεις του; Μήπως για αυτό ανανέωσε το συμβόλαιό του; Τις επόμενες ημέρες Γιοβάνοβιτς και Αλαφούζος πρέπει να μιλήσουν δημόσια για το μέλλον του Παναθηναϊκού.
- Διαβάστε την άποψη του Harddog ΕΔΩ