ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 24 Μαΐου 2022

Αποχώρηση με αιχμές του Χρ. Σωτηρακόπουλου από την Cosmote TV


Μια εβδομάδα πριν από την τυπική λήξη του συμβολαίου του με την Cosmote TV ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος ανακοίνωσε κάτι που ήταν γνωστό από αρκετές μέρες πριν, δηλαδή τη λήξη της συνεργασίας του με το συνδρομητικό κανάλι ύστερα από «7,5 υπέροχα χρόνια» όπως αναφέρει. «Φεύγω γεμάτος θετικά συναισθήματα που δεν μπορεί να αλλάξουν» σημειώνει, μολονότι κάτι/κάποιοι τον ενόχλησαν, όπως αφήνει να εννοηθεί. Ο Σωτηρακόπουλος επέλεξε να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του αν και ήθελε ως την τελευταία στιγμή, όπως αναφέρει, «να κάνει πράγματα για το κανάλι», αλλά «αυτοί που παίρνουν υψηλά τις αποφάσεις, αφού πρώτα μου είπαν που με εκτιμούν πολύ που τους ενημέρωσα, έπειτα είχαν διαφορετική αντίληψη».
Η συνεργασία του Σωτηρακόπουλου με την Cosmote TV άρχισε στα μέσα του Ιανουάριο του 2015 και τυπικά λήγει στις 31 Μαΐου. Το πρώτο παιχνίδι που μετάδωσε ήταν Μάντσεστερ Σίτι-Άρσεναλ στις 28 Ιανουαρίου εκείνου του χρόνου. Η αποχώρησή του φαινόταν αναπόφευκτη από την στιγμή που η Cosmote tv έχασε τα δικαιώματα μετάδοσης της Πρέμιερ Λιγκ τα οποία εξασφάλισε η Nova.
- από το Harddog