ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 25 Μαΐου 2022

Εργαζόμενοι στην Ναυτεμπορική: "Οι κυρίες Αθανασιάδη ζητούν τώρα και τα ρέστα"


Ψήφισμα των εργαζομένων στη “ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ”:

"Έκπληκτοι οι εργαζόμενοι στην εφημερίδα “H ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ”, το “naftemporiki.gr” και “clickatlife.gr” πληροφορηθήκαμε πως οι δυο από τις τρεις πρώην ιδιοκτήτριες της ιστορικής εφημερίδας, κυρίες Αγγέλα και Ειρήνη Αθανασιάδη ζητούν με δικαστική προσφυγή να τους επιστραφούν τα δεδουλευμένα και οι αποζημιώσεις που λάβαμε, με την ολοκλήρωση της διαδικασίας της ειδικής διαχείρισης. Εκεί που μας χρωστούσαν μας παίρνουν και το βόδι.
Οι κυρίες Αθανασιάδη που επί χρόνια δοκίμασαν τις αντοχές των εργαζομένων οι οποίοι παρέμεναν επί μήνες απλήρωτοι, και οδήγησαν την ιστορική εφημερίδα σε ναυάγιο, ζητούν τώρα και τα ρέστα.
Ζητάμε από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ να παρέμβει άμεσα και να καταδικάσει απερίφραστα τη στάση των πρώην ιδιοκτητριών, που βάζει σε νέα ψυχοσωματική δοκιμασία τους εργαζόμενους, πάνω που άνοιξαν πανιά για την αναγέννηση της «Ναυτεμπορικής».
Οι εργαζόμενοι που επί μήνες κρατήσαμε την ιστορική εφημερίδα, χωρίς να χαθεί ούτε μία ημέρα από την έκδοση της, εγκαλούμαστε από την πρώην εργοδοσία, η οποία ζητά να πληρώσουμε εμείς τη δική της χασούρα, ενώ η ίδια φέρει αποκλειστικά την ευθύνη.
Οι εργαζόμενοι στην εφημερίδα «Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ», το «naftemporiki.gr» και το Click at life"