ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 23 Μαΐου 2022

Τσακαλώτος: Να παραιτηθεί ο Μητσοτάκης και να πάει σε παραλίες να φιλοσοφήσει


Οξεία κριτική στον πρωθυπουργό για τις δηλώσεις του σχετικά με ότι «στην Ελλάδα έχουμε οικογένεια και φίλους που κάνουν την ζωή μας πιο εύκολη», εξαπέλυσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Ευκλείδης Τσακλώτος μέσω fb.
«Σαν να έχει κολλήσει σε μια ταινία του 1960 με ανύπαρκτο κοινωνικό κράτος και μοναδικό επίκεντρο την οικογένεια και τους φίλους. Είναι ένα όραμα που δεν είναι ούτε σύγχρονο ούτε δίκαιο. Απλά αποκρουστικό», σχολιάζει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζοντας τις δηλώσεις του πρωθυπουργού προκλητικές.
Παράλληλα ο Ευ. Τσακαλώτος δεν άφησε ασχολίαστα και τα υπόλοιπα από όσα είπε ο Κ. Μητσοτάκης κατά τη συνάντησή του στο Μέγαρο Μαξίμου με φοιτητές και νεαρούς εργαζόμενους σε εταιρείες τεχνολογίας.
«Ο σκοπός πλέον δεν είναι απλά πόσα λεφτά θα βγάλω, είναι πολύ σημαντικό αυτό, αλλά δεν είναι το μοναδικό κίνητρο, το να βγάζει κανείς ολοένα και περισσότερα λεφτά, αλλά να βλέπουμε τη ζωή μας λίγο πιο σφαιρικά, λίγο πιο ολιστικά», είπε ο Μητσοτάκης με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ να χαρακτηρίζει τις εν λόγω δηλώσεις εξοργιστικές.
«Αν ο πρωθυπουργός της ακρίβειας και του πληθωρισμού θέλει να δίνει τέτοιες συμβουλές ας παραιτηθεί, να αναλάβουμε εμείς που μας ενδιαφέρει να αυξήσουμε τους μισθούς των ανθρώπων και έχω να του προτείνω διάφορες παραλίες για να πάει να φιλοσοφήσει το καλοκαίρι. Ίσως σε κάποιες από αυτές να μην έχει πάει ήδη» τόνισε χαρακτηριστικά ο Ευ. Τσακαλώτος.