ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 24 Μαΐου 2022

Υπηρετεί πιστά τη δεξιά..


«Αντιλαμβάνομαι ότι ο κ. Πρετεντέρης "ερεθίζεται" όταν κάποιος θίγει τη δεξιά… την υπηρετεί άλλωστε πιστά εδώ και χρόνια». Αυτό αναφέρει ο Μιχάλης Καρχιμάκης εν είδει απάντησης στον αρθρογράφο των «Νέων» που τον εμφάνιζε να «φαλτσάρει» στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ.
Συγκεκριμένα ο πρώην υπουργός και νεοεκλεγείς στην ΚΕ του ΠΑΣΟΚ και μάλιστα στην έβδομη θέση Μιχάλης Καρχιμάκης έγραψε στα κοινωνικά δίκτυα για τον Γιάννη Πρετεντέρη που ισχυρίστηκε σε άρθρο του στα «Νέα» ότι «φάλτσαρε»: 
«Γράφει ο γνωστός κύριος Πρετεντέρης ότι στο συνέδριο «φάλτσαρα». Να βάζουμε τα πράγματα στην θέση τους. Κύριε Πρετεντέρη, στο συνέδριο πρώτον υποστήριξα ότι ιδεολογικός μας αντίπαλος είναι ο νεοφιλελευθερισμός και πολιτικός μας αντίπαλός η εγχώρια δεξιά που τον εκφράζει. Επομένως καμία συνεργασία δεν χωρά με την Νέα Δημοκρατία. Δεύτερον υποστήριξα ότι το ΠΑΣΟΚ πρέπει να επιστρέψει στις ρίζες του Σοσιαλισμού εκφράζοντας ιδεολογικά και κοινωνικά τον χώρο από ριζοσπαστικά κοινωνικά κινήματα μέχρι την κεντροαριστερά. Αντιλαμβάνομαι ότι ο κύριος Πρετεντέρης ‘ερεθίζεται’ όταν κάποιος θίγει την δεξιά και τις προοπτικές διακυβέρνησης της, την υπηρετεί άλλωστε πιστά εδώ και χρόνια. Θα του συνιστούσα όμως πριν δημοσιεύσει κάτι να το σκέφτεται νηφάλια γιατί καταλήγει να «φαλτσάρει» ο ίδιος.
ΥΓ: Αγαπητέ Γιάννη τα πρώτα αποτελέσματα της Κ.Ε. δείχνουν ότι μόνο απομονωμένος δεν ήμουν. Τελικά είμαστε πολλοί που σκεφτόμαστε έτσι. Είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι…».