ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 25 Μαΐου 2022

Κόσμος πάει κι έρχεται στον ΣΚΑΪ - Προβληματισμός στελεχών για τις επιλογές


Σε εξέλιξη δείχνει να είναι η ανασύνταξη που κάνει ο όμιλος του ΣΚΑΪ για την επόμενη σεζόν. Ο δημοσιογράφος Χρήστος Νικολαΐδης, ο οποίος έγινε ευρύτερα γνωστός από τις ανταποκρίσεις του κατά την ρωσική εισβολή στην Ουκρανία μέσα από το Open, μετακινήθηκε στον ΣΚΑΪ και από χθες εντάχθηκε και τυπικά στο ειδησεογραφικό δυναμικό του σταθμού με ρυθμιστικό ρόλο στο γραφείο του σταθμού στη Θεσσαλονίκη αλλά και ως δημοσιογράφος ειδικών αποστολών.
Υπ’ ατμόν από το κανάλι του Φαλήρου είναι η τηλεπαρουσιάστρια Μαρία Αναστασοπούλου. Κύκλοι περί τον ΣΚΑΪ επιβεβαίωσαν στο topontiki.gr ότι θα βρεθεί με την έναρξη της νέας σεζόν στο πλάι του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1. Η δημοσιογράφος στο μεταξύ είχε κάνει επαφή και με το Mega.
Θεωρείται δεδομένου εξάλλου, ότι ο Άκης Παυλόπουλος (Open) θα είναι από τη νέα σεζόν στον ΣΚΑΪ πλάι στον Δημήτρη Οικονόμου. Και μένει να αποφασιστεί πως θα αξιοποιηθεί και ο Γιάννης Παπαδόπουλος που επίσης επέστρεψε στα κανάλια εθνικής εμβέλειας μέσω του Open φέτος, από το οποίο με την ολοκλήρωση της σεζόν αναχωρεί με κατεύθυνση το σταθμό του Φαλήρου.
Λέγεται επίσης ότι διερευνητικές επαφές έχουν γίνει και με τον Γιάννη Πιτταρά οι οποίες εάν εξελιχθούν, δεν αποκλείεται ο δημοσιογράφος, που αποτελεί ΕΡΤικό δίδυμο με τον Δημήτρη Κοτταρίδη, να βρεθεί στο γνώριμο για εκείνον δημοσιογραφικό περιβάλλον του Σκάι.
Στο μεταξύ, η εκδοχή που θέλει το δίδυμο Χρήστου Κούτρα-Γιάννη Ντσούνου να διασπάται από τη νέα τηλεοπτική χρονιά ώστε ο Ντσούνος να αναλάβει ενημερωτική εκπομπή στο πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου, έπειτα από τον Γιώργο Αυτιά, κατά κύκλους του ΣΚΑΪ δεν έχει λογική βάση και διότι αμφότεροι αποτελούν δίδυμο στο ραδιοσταθμό του ομίλου κάτι που η ιδιοκτησία του σταθμού δεν θέλει να αλλάξει, όπως λέγεται.
Στο μεταξύ με όλες αυτές τις επιλογές φαίνεται ότι δεν συμφωνούν προβεβλημένα στελέχη θεωρώντας ότι αλλοιώνονται τα διακριτά χαρακτηριστικά του ΣΚΑΪ χάρη στα οποία αποτελούσε και αποτελεί σημείο αναφοράς για μετρήσιμη μερίδα τηλεθεατών που έχουν ταυτίσει την Ενημέρωση με το κανάλι του Φαλήρου.
- από ρεπορτάζ στο topontiki.gr