ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 26 Μαΐου 2022

Το Γκραν Πρι του Μονακό στην ΕΡΤ2 και το ERTFLIX


Χωρίς διακοπή συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Formula 1, αφού αμέσως μετά τη Βαρκελώνη, ομάδες και οδηγοί ρίχνονται σε νέα μάχη, αυτή τη φορά στους στενούς και διάσημους δρόμους του Μονακό με τις προκλήσεις να είναι πολλές.
Οι ελεύθερες δοκιμές 1, 2 & 3 του Γκραν Πρι του Μονακό θα μεταδοθούν ζωντανά από την ΕΡΤ Sports μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας ERTFLIX. Οι κατατακτήριες δοκιμές και ο αγώνας θα μεταδοθούν απευθείας από την ΕΡΤ2. Συγκεκριμένα, ο αγώνας θα μεταδοθεί την Κυριακή 29 Μαΐου 2022, στις 15:50.
Στην περιγραφή και στον σχολιασμό, οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ, Νίκος Κορόβηλας και Άγγελος Σταθακόπουλος. 
Στη Βαρκελώνη ο Μονεγάσκος Σαρλ Λεκλέρ έχασε μέσα από τα χέρια του μια νίκη που έδειχνε πολύ εύκολη, αφού για πρώτη φορά στους έξι αγώνες, μία Ferrari αντιμετώπισε μηχανικό πρόβλημα. AP 
Ο Μαξ Φερστάπεν αντιμετώπισε επίσης προβλήματα, μικρότερα όμως, αλλά ήταν στην κατάλληλη θέση να εκμεταλλευθεί την ατυχία του Λεκλέρ και να βγει πρώτος.
Η Mercedes, τουλάχιστον στη Βαρκελώνη, έδειξε μεγάλη βελτίωση και θέλει, πλέον, να είναι σταθερά μέσα στη μάχη για το βάθρο. Με όσα έχουμε δει μέχρι τώρα, οι στενοί δρόμοι του πριγκιπάτου ταιριάζουν στη Ferrari, όμως και οι υπόλοιπες ομάδες παρουσίασαν αναβαθμίσεις και διαφορές στην απόδοση τους. 
Τι να περιμένουμε λοιπόν στο Μονακό; Δύσκολες οι προβλέψεις, υπομονή μέχρι την Παρασκευή 27 Μαΐου, όταν και θα ξεκινήσουν οι ελεύθερες δοκιμές. Για πρώτη φορά στην ιστορία, οι πρώτες ελεύθερες δοκιμές για το Γκραν Πρι του Μονακό δεν θα διεξαχθούν Πέμπτη, αλλά Παρασκευή, όπως συμβαίνει σε όλους τους υπόλοιπους αγώνες του εντυπωσιακού πρωταθλήματος της Formula 1.
 
ΓΚΡΑΝ ΠΡΙ ΜΟΝΑΚΟ – ΩΡΑΡΙΑ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΔΟΚΙΜΩΝ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑ
Παρασκευή 27 Μαΐου 2022
Ελεύθερες Δοκιμές 1: 15:00-16:00 (ΕΡΤ Sports μέσω ERTFLIX)
Ελεύθερες Δοκιμές 2: 18:00-19:00 (ΕΡΤ Sports μέσω ERTFLIX)
Σάββατο 28 Μαΐου 2022
Ελεύθερες Δοκιμές 3: 14:00-15:00 (ΕΡΤ Sports μέσω ERTFLIX)
Κατατακτήριες Δοκιμές: 16:55-18:00 (ΕΡΤ2)
Κυριακή 29 Μαΐου 2022
Αγώνας: 15:50 (ΕΡΤ2)