ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 26 Μαΐου 2022

Η Ντόρα Μπακογιάννη εκθέτει δημοσιογράφους - Όταν η ενημέρωση θυμίζει... ΥΕΝΕΔ!


Σε κάποια σημεία της συνέντευξής της προχτές στον ΣΚΑΪ χαρήκαμε τη Ντόρα Μπακογιάννη - ήταν σε αυτά τα σημεία «η Ντόρα που αγαπήσαμε». Για παράδειγμα, δεν δίστασε να ασκήσει σκληρή κριτική στην Κομισιόν και την Ευρώπη για σειρά θεμάτων, μεταξύ αυτών και για τον τρόπο αντίδρασής της στις δηλώσεις του τούρκου προέδρου εναντίον του Έλληνα πρωθυπουργού.
Χαρακτήρισε «εξίσου άσχετη» με την πρώτη δήλωση της Κομισιόν και τη «διορθωτική» δήλωση, την οποία ακόμα και σήμερα τα κυρίαρχα μέσα στην Ελλάδα παρουσιάζουν... θριαμβευτικά!
«Εμένα με ενόχλησε πάρα πολύ και για να το πω και πολύ ξεκάθαρα: Έχω την αίσθηση ότι κάπου οι Ευρωπαίοι το έχουνε χάσει» τόνισε η Ντόρα Μπακογιάννη, προσθέτοντας ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή πελαγοδρομεί, τα «παίρνει είδηση» με μεγάλη καθυστέρηση, «ζει σε ένα δικό της γυάλινο κόσμο». Για τη διορθωτική δήλωση της Κομισιόν μετά το «ουδέν σχόλιο», η κ. Μπακογιάννη σχολίασε ότι ήταν εξίσου… άσχετη.
«Εξίσου άσχετη», λοιπόν, η πρώτη δήλωση με τη δεύτερη. Πώς την παρουσίασαν τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης; Περίπου θριαμβευτικά. Από «αυστηρά μηνύματα προς την Τουρκία», έως «θριαμβευτικά σχόλια για τον Μητσοτάκη» διαβάζουμε ακόμα και σε πολύ σοβαρές εφημερίδες - τα κυρίαρχα φιλοκυβερνητικά σάιτ, αφήστε το καλύτερα.
Αν εκτιμούν ότι έτσι στηρίζουν τη χώρα, μάλλον είναι κατάσκοποι από άλλο επάγγελμα στη δημοσιογραφία. Ούτε τον Μητσοτάκη που θέλουν να υπερασπίσουν δεν υπερασπίζουν! Δυστυχώς, όμως, η αξιοπιστία της ενημέρωσης είναι το πρώτο θύμα, καθώς η επικρατούσα εικόνα με τις ίδιες απόψεις σε οκτώ κανάλια (αντί οκτώ απόψεις σε κάθε κανάλι) θυμίζει τις αλήστου μνήμης εποχές ΥΕΝΕΔ!