ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 24 Μαΐου 2022

Μαθήματα «ολιστικής ζωής» από τον Μητσοτάκη


Ταξίδι στ΄αστέρια του ΝΒΑ έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης που έχει κάνει τη διαδρομή Ελλάδα- ΗΠΑ κάτι σε Κυψέλη- Παγκράτι αφού μέσα σε δέκα ημέρες πηγαινοήρθε δυο φορές, δίνοντας μαθήματα για την οπτική του απέναντι στην «ολιστική ζωή».
Η ολιστική οπτική περιλαμβάνει και Μπάιντεν και Boston College και ΝΒΑ αφού ο πρωθυπουργός μετά το διάλειμμα που έκανε - επιστρέφοντας στην Ελλάδα να συναντήσει μεταξύ άλλων τον Αχιλλέα Μπέο στον Βόλο- ξαναπέταξε δριμύτερος για τις ΗΠΑ και έφτασε μέχρι τις κερκίδες TD Garden για να δει το 4ο ματς ανάμεσα σε Μπόστον Σέλτικς και Μαϊάμι Χιτ.
 Με καπελάκι τζόκεϊ ο Κυριάκος Μητσοτάκης και συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Μαρέβα, προσέλκυσε τα φλας καθώς δίπλα του είχαν καθίσει τρεις παίκτες των Ντιτρόιτ Πίστονς.
Οι θέσεις είναι αλμυρούτσικες αφού ξεκινούν από 3.000 ευρώ και φτάνει μέχρι τα 6.447 ευρώ για τον επόμενο αγώνα των δυο ομάδων στη Βοστώνη. Βέβαια, μπορεί ο πρωθυπουργός να μην πλήρωσε καθώς μπορεί να είχε πρόσκληση αφού καθόταν στις θέσεις των χορηγών.. Το σίγουρο είναι ότι από τις 15 Μαΐου μέχρι και τις 24 πήγε και ήρθε στις ΗΠΑ δυο φορές.
Στις 15 και 17 Μαΐου ήταν το επίσημο ταξίδι στις ΗΠΑ και η συνάντηση με τον Μπάιντεν. Επέστρεψε στην Ελλάδα και έκανε περιοδεία στο Βόλο. Στη συνέχεια έφυγε πάλι για τις ΗΠΑ για να μιλήσει στους αποφοίτους του Boston College και να δει και τους Μπόστον Σέλτικς κόντρα στους Μαϊάμι Χιτ.
Η εμφάνιση του Κυριάκου Μητσοτάκη στο TD Garden προκάλεσε ποταμό σχολίων στο Twitter καθώς ήταν η νωπή η συμβουλή του πρωθυπουργού σε νέους να μην κοιτούν μόνο τα χρήματα αλλά την ολιστική ζωή.


-από το avgi.gr