ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 23 Μαΐου 2022

Τέλος(;) η Μαρία η «κόκκινη» από τον ΣΚΑΪ


Κρούση από τον ΑΝΤ1 δέχτηκε η τηλεπαρουσιάστρια του ΣΚΑΪ Μαρία Aναστασοπούλου. Η Μαρία η «κόκκινη» .όπως την αποκαλούν κάποιοι στην τηλεοπτική πιάτσα. δέχτηκε πρόταση από το κανάλι του Θοδωρή Κυριακού να συνεχίσει εκεί, καθώς το συμβόλαιό της με τον σταθμό του Φαλήρου λήγει το καλοκαίρι.
Η πρόταση αφορά την ένταξή της στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη «Καλημέρα, Ελλάδα» με πρωτοβουλία του ίδιου του δημοσιογράφου, όπως λέγεται.
Πάντως η Αναστασοπούλου συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις της και με τον ΣΚΑΪ, για την αξιοποίησή της στο πρόγραμμα του σταθμού, στον οποίο ανήκει εδώ και δέκα χρόνια, από τότε που έκανε την πρακτική της ως φοιτήτρια Κοινωνιολογία. Το κανάλι στην συνέχεια την αξιοποίησε βάζοντάς την συμπαρουσιάστρια του Δημ. Οικονόμου στην εκπομπή «Σήμερα».
Η Τίνα Μεσσαροπούλου μετέφερε τις δικές της πληροφορίες στην εκπομπή «Happy Day»  λέγοντας πως η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του ΣΚΑΪ, αρνήθηκε δύο προτάσεις που της έκανε ο σταθμός.
Οι πληροφορίες λένε ότι με τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα βρεθεί τελικά στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1.