ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2020

Mπαγιάτικες...

Γιατί οι κυριακάτικες αγγλικές εφημερίδες έχουν τον Sean Connery και οι ελληνικές όχι ενώ η είδηση του θανάτου του έγινε γνωστή από νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου; Αυτό αναρωτιέται το e-tetradio και συμπληρώνει:
Ετσι βλέπεις την είδηση να υπάρχει στα πρωτοσέλιδα των εγγλέζικων κυριακάτικων εφημερίδων ενώ απουσιάζει από τις δικές μας.. Διαθέτουν πιο γρήγορα αντανακλαστικά οι Αγγλοι; Οχι βέβαια. Το έχουμε πει ξανά: οι ελληνικές κυριακάτικες εφημερίδες είναι αρκετά... μπαγιάτικες. Κλείνουν με ύλη της Παρασκευής ουσιαστικά. Και ακόμα πιο παλιά. Κάτι να προλάβουν τα ένθετα, κάτι να «σηκώσουν» τις προσφορές, κάτι να βιαστεί το πρακτορείο διανομής και οι κυριακάτικες εφημερίδες λειτουργούν περισσότερο ως εκθέσεις ιδεών (δεν είναι κακό αυτό, εννοείται) και μεταφορείς προσφορών.
Eχει δίκιο το e-teradio αλλά δεν αναφέρει ότι οι κυριακάτικες είναι πολύ μπροστά στα νέα μέτρα για την πανδημία καθώς πρόλαβαν και τα δημοσίευσαν αν και ανακοινώθηκαν το Σάββατο που ηδη ειχαν τυπωθεί οι εφημερίδες. Η εξήγηση βέβαια είναι απλή αφού το Μαξίμου είχε φροντίσει να τα διοχετεύσει - και καλώς- από την Παρασκευή κι αυτό επειδή αναβλήθηκε η ανακοίνωσή τους λόγω του σεισμού στην Σάμο.


Η φωτογραφία είναι ένα κολλάζ από τον Guardian.