ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2020

Ερχεται και άλλο λουκέτο σε ημερήσια εφημερίδα

Mετά το κόψιμο της εκπομπής με τον Γρηγόρη Πετράκο στον Alpha, ο Αντώνης Σρόιτερ επιστρέφει με... ελληνοτουρκικούς έρωτες: Μία Ελληνίδα κι ένας Τούρκος. Μία Τουρκάλα κι ένας Έλληνας. Δύο παντρεμένα ζευγάρια μιλούν στο «Tik Talk» για τον έρωτα που μπορεί να γεφυρώσει τις όποιες διαφορές... 
***
Η κρίση στον χώρο των ΜΜΕ και ειδικά στις εφημερίδες επιτείνεται.. Οι συνδικαλιστικές Ενώσεις στο χώρο του Τύπου έχουν καταθέσει ολοκληρωμένες προτάσεις αλλά η κυβέρνηση εξακολουθεί να βαφτίζει ως ενίσχυση του Τύπου την ανάθεση κρατικής διαφήμισης και τη χρηματοδότηση με τις «λίστες Πέτσα». 
***
Το κλείσιμο του «Φιλελεύθερου» καταδεικνύει τη σκληρή πραγματικότητα, που βιώνει ο Τύπος στην Ελλάδα. Τώρα όπως ακούγεται έντονα, μετά την αναστολή έκδοσης της εφημερίδας του Θανάση Μαυρίδη, ακολουθεί ένα ακόμη λουκέτο σε ημερήσια εφημερίδα.
***
Η οικογένεια της Brainfood Media καλωσορίζει τη Ματίνα Γεωργαλή. Με 20 χρόνια εμπειρίας στον χώρο του digital (Alter Ego, Antenna Group, Adweb, Χρυσή Ευκαιρία, Καθημερινή, ΙΜΑΚΟ, Sport FM), η Ματίνα Γεωργαλή πλαισιώνει την ομάδα της Brainfood Media, ως Digital Advertising Executive.
***
Το θεραπευτικό γυμναστήριο του ΕΔΟΕΑΠ στην Αθήνα (κτήριο Ορμινίου) ανέστειλε υποχρεωτικά από χθες, Τρίτη 3 Νοεμβρίου, τη λειτουργία του. Η διακοπή γίνεται στο πλαίσιο των νέων έκτακτων μέτρων, διάρκειας ενός μηνός, που εξήγγειλε η κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της πανδημίας.
***
Η ταχεία εξέλιξη της πανδημίας και τα μέτρα που επιβλήθηκαν από την κυβέρνηση επηρέασαν σημαντικά τα οικονομικά αποτελέσματα και τις λειτουργικές επιδόσεις του Ομίλου και της Εταιρείας, σύμφωνα με διορθωτική σημείωση των Αττικών Εκδόσεων επί της εξαμηνιαίας οικονομικής έκθεσης.
***
Η COSMOTE TV στηρίζει, για 5η συνεχή χρονιά ως Μεγάλος Χορηγός, το 61ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, το οποίο φέτος διεξάγεται διαδικτυακά, από τις 5 έως και τις 15 Νοεμβρίου. Στο πλαίσιο της στήριξής της προσφέρει επίσης το χρηματικό έπαθλο για το Ειδικό Βραβείο της Διεθνούς Κριτικής Επιτροπής για την Καλύτερη Σκηνοθεσία «Χάλκινος Αλέξανδρος», που διεκδικούν οι ταινίες του Διεθνούς Διαγωνιστικού Προγράμματος