ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2020

Αυτός κι ο Σωτήρης...

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε η «οικειότητα» του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη απέναντι στον καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα.
«Θα σας τα πει τώρα ο Σωτήρης, έλα Σωτήρη, εγώ κι ο Σωτήρης δίπλα μου, όπως σας είπε ο Σωτήρης» έλεγε και ξαναέλεγε ο Μητσοτάκης. Πολλοί θεώρησαν ότι στη συνέντευξη για το νέο lockdown, αυτή η «οικειότητα» την οποία προβάλει επιτηδευμένα.. ο πρωθυπουργός ήταν για να καλύψει και καλά τον καθηγητή από την όποια κριτική έχει δεχτεί. Δείχνει όμως πως είναι ο ίδιος ο Μητσοτάκης που δεν σέβεται τον καθηγητή κ. Τσιόδρα και τελικά προκαλεί αρνητικές εντυπώσεις αποκαλώντας τον συνεχώς «Σωτήρη» (ευτυχώς όχι Σωτηράκη και χωρίς χτύπημα στην πλάτη, έγραψε χαρακτηριστικά στο twitter το e-tetradio). 
H Eλενα Ακρίτα σχολίασε σχετικά στο fb:
"Ή είσαι πρωθυπουργός και συνομιλείς δημοσίως με έναν καθηγητή πανεπιστημίου, όποτε απευθύνεται ο ένας στον άλλον στον πληθυντικό προσφωνώντας τον με την ιδιότητα του (κύριε πρόεδρε, κύριε καθηγητά).Ή είσαι στο καφενείο και παίζεις πρέφα με τον κολλητό σου τον Σωτήρη οπότε βάλτε κι ένα ρε μεγάλε στην κουβέντα."