ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2020

«Ερώτηση» Στεφανίδη σε Χαρδαλιά: Πόσους μήνες έχει ο χρόνος;


Καυστική απάντηση μέσω ανάρτησής της στον προσωπικό λογαριασμό της στο Twitter έδωσε στον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά, η  πρωταθλήτρια και χρυσή ολυμπιονίκης στο άλμα επί κοντώ Κατερίνα Στεφανίδη.
Ο Ν. Χαρδαλιάς σε μια αποστροφή των χτεσινών του δηλώσεων ρωτήθηκε το γιατί πάρθηκε η απόφαση να γίνονται μόνο αγώνες στη Super League 1 και στη Basket League και δεν επετράπη,.. για παράδειγμα, να ξεκινήσει η Super League 2, αλλά και γιατί απαγορεύτηκε η δράση σε άλλα αθλήματα.
Φανερά ενοχλημένος απάντησε πως «δεν μπορώ να ακούω ότι διαλύεται ο ερασιτεχνικός αθλητισμός. Υπομονή έναν μήνα. Είναι ώρα ευθύνης, να μη θρηνήσουμε άλλα θύματα. Η κυβέρνηση έρχεται να στηρίξει οικονομικά τις κατηγορίες που πλήττονται».
Η φράση αυτή του Νίκου Χαρδαλιά φαίνεται ότι εξόργισε την Κατερίνα Στεφανίδη.
«Μόνο το 2% του πληθυσμού της χώρας θα καταφέρει να βρει τη λύση. Αν Μάρτιος+Απρίλιος+Μάιος+Νοέμβριος=1 μήνας, Τότε πόσους μήνες έχει ο χρόνος;», έγραψε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Στεφανίδη.