ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2020

Χτύπησε και την Ελλάδα η ισπανική μετάλλαξη του κορωνοϊού

Με τίτλο «Πόσο θα κρατήσει η νέα καραντίνα» κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή η Realnews. Η εφημερίδα φιλοξενεί 10 κορυφαίους επιστήμονες που συμβουλεύουν την κυβέρνηση, οι οποίοι θέτουν τους όρους και τις προϋποθέσεις για την άρση των μέτρων.
Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:
- Απαντούν σε κρίσιμα ερωτήματα της «R» για την εξέλιξη της πανδημίας οι: Αθηνά Λινού, Θ. ∆ηµόπουλος, Αλκ. Βατόπουλος, Αθ. Τσακρής, Αχ. Γκίκας, Μ. ∆ερµιτζάκης,.. Χρ. Χατζηχριστοδούλου, Αθ. Σκουτέλης, Μ. Λαζανάς, Χ. Γώγος.
- «Η μάσκα ήρθε για να μείνει», δηλώνουν όλοι στην «R».
- «Χτύπησε και την Ελλάδα η ισπανική μετάλλαξη του κορωνοϊού». Τι αποκαλύπτει νέα έρευνα του καθηγητή του ΑΠΘ ∆. Σαρηγιάννη για το στέλεχος του ιού που εμφανίζει υψηλότερη μεταδοτικότητα
Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:
- Αμερικανικές εκλογές: Τι σημαίνει η εκλογή Μπάιντεν για την Ελλάδα.
- Χρήστος Σταϊκούρας: «Εάν απαιτηθεί, θα υπάρξουν τα χρήματα για την περαιτέρω στήριξη εργαζομένων και επιχειρήσεων». Ο υπουργός Οικονομικών αναλύει τα μέτρα που λαμβάνονται για την ανάσχεση των επιπτώσεων της υγειονομικής κρίσης.
- Δύο λύσεις στο τραπέζι για 330.000 δάνεια που βρίσκονται σε αναστολή. Ποιες εισηγήσεις έχει στα χέρια του ο διοικητής της ΤτΕ Γιάννης Στουρνάρας. Τι θα πληρώνουν οι δανειολήπτες από την 1η/1/2021.
- Ευκλείδης Τσακαλώτος: «Η Ν.∆. νομοθετεί μνηµονιακά μέτρα και δεν προχωρά στις απαραίτητες ενέργειες για την ενίσχυση της οικονομίας».
- Υπάρχει υπόγεια σύνδεση του Ερντογάν µε την ισλαμική τρομοκρατία; Πολιτικοί και διεθνολόγοι, µε αφορμή τις επιθέσεις τζιχαντιστών σε Γαλλία και Αυστρία, μιλούν στην «R» για τις εκλεκτικές συγγένειες του Τούρκου Προέδρου µε ακραία μουσουλμανικά στοιχεία.
- Δύο χρυσαυγίτες καταζητούνται για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Εντάλματα σύλληψης για το πρώην πρωτοπαλίκαρο του Μιχαλολιάκου, Σωτήρη ∆εβελέκο, και για ένα ακόμη στέλεχος της εγκληματικής οργάνωσης.
- Η Αρτεμις δεν έφυγε µε τη θέλησή της». Ο αδελφός της 19χρονης που εξαφανίστηκε στο Κορωπί πριν από τρεις εβδομάδες μιλά για τις έρευνες που γίνονται για τον εντοπισμό της, αλλά και για το ύποπτο μήνυμα στο κινητό της.
- «Με χτύπησε µε το αυτοκίνητο και προσπάθησε να µε βιάσει». Συναγερμός στο Ηράκλειο της Κρήτης μετά τις επιθέσεις αγνώστου σε έξι νεαρές γυναίκες.