ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2020

Με πρόταση Κυριακού στον ΑΝΤ1 η Πόπη Τσαπανίδου

Στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» στο Open μίλησε η δημοσιογράφος Πόπη Τσαπανίδου για την επιστροφή της στην τηλεόραση. H τηλεοπτική επιστροφή της Τσαπανίδου γίνεται μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού.
Η παρουσιάστρια είπε ότι η πρόταση ήρθε από τον ΑΝΤ1 και τον πρόεδρο του καναλιού και την έκανε να πει "οκ" και να αναιρέσει τη δική της απόφαση..Στην ερώτηση αν θα έχει καθημερινή παρουσία στο δελτίο ειδήσεων η Πόπη Τσαπανίδου απάντησε ότι δεν το γνωρίζει σε αυτή τη φάση.
Η επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1 ανέφερε μεταξύ άλλων: «Από τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, με τον Νίκο Χατζηνικολάου, μπαίνει στο κέντρο της είδησης, φέρνοντας στο προσκήνιο όλες τις απόψεις και δίνοντας τη σφαιρική καταγραφή της ειδησεογραφίας.Στο στούντιο μαζί με τον Νίκο Χατζηνικολάου σχολιάζουν, αναλύουν και εμβαθύνουν οι Γιώργος Παπαδάκης, Αντώνης Δελλατόλας, Πόπη Τσαπανίδου και Πάνος Αμυράς.»