ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2020

Οι διαφάνειες του Τσιόδρα που έδειξαν ότι καθυστέρησαν τρομακτικά να πάρουν μέτρα

Τα γραφήματα που παρουσίασε ο πρόεδρος της επιτροπής των ειδικών Σωτήρης Τσιόδρας «πρόδωσαν» την καθυστέρηση της κυβέρνησης να λάβει ουσιαστικά μέτρα περιορισμού της πανδημίας.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τη συνδρομή του Σωτήρη Τσιόδρα επιχείρησαν να πείσουν την κοινή γνώμη πως το lockdown έρχεται τη σωστή στιγμή, ώστε να μην.. φτάσουμε σε καταστάσεις σαν αυτές του Μπέργκαμο. Προς επίρρωση αυτού ο πρόεδρος της επιτροπής ειδικών παρουσίασε διαφάνειες με γραφήματα, όπου παρουσιάζονται στατιστικά δεδομένα της εξέλιξης των μεγεθών της πανδημίας.
Τα γραφήματα αυτά, όμως, δείχνουν ξεκάθαρα πως η κυβέρνηση καθυστέρησε για εβδομάδες να λάβει μέτρα περιορισμού της πανδημίας. Και η καθυστέρηση αυτή έφερε τελικά το lockdown, που θα καταστρέψει ξανά την οικονομία.
Και το σημαντικότερο: Η έλλειψη σοβαρών περιοριστικών μέτρων πριν το lockdown, οδηγεί σε διάδοση της πανδημίας με εκθετικούς ρυθμούς, που με τη σειρά της οδηγεί σε αφόρητες πιέσεις στο Εθνικό Σύστημα Υγείας.
- δείτε τα γραφήματα και το πως εξέθεσαν τις καθυστερήσεις της κυβέρνησης να λάβει ουσιαστικά μέτρα περιορισμού της πανδημίας, στο avgi.gr ΕΔΩ