ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2020

Κρούσμα κορωνοϊού στον Αθήνα 9,84

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε εργαζόμενος στον Αθήνα 9,84 μετά από διεξαγωγή μοριακού τεστ λόγω ήπιων συμπτωμάτων.
Σε σχετική ανακοίνωση του ραδιοσταθμού αναφέρεται:
"Στον σταθμό της Πόλης ενημερωθήκαμε για ύπαρξη θετικού κρούσματος κορονοϊού σε εργαζόμενο μετά από διεξαγωγή.. μοριακού τεστ λόγω ήπιων συμπτωμάτων.
Από χθες που ξέραμε ότι διενεργήθηκε το τεστ αποφασίστηκε αμέσως η προληπτική απολύμανση σήμερα στις 18.30 όλων των χώρων του κτηρίου που χρησιμοποιεί ο σταθμός (υπόγειο-στούντιο, ισόγειο-υποδοχή- γραφεία δημοσιογράφων-γραφεία διοικητικών υπαλλήλων, γραφεία διοίκησης στον δεύτερο όροφο τουαλέτες κοινόχρηστοι χώροι ανελκυστήρες-παντού) ενώ ήδη ενημερώσαμε τα 5-6 άτομα που ήρθαν σε επαφή με τον εργαζόμενο, λόγω ίδιας βάρδιας, να τεθούν σε προληπτική καραντίνα 7 ημερών μετά από σχετική επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ.
Κατά τη διάρκεια της προληπτικής καραντίνας και πάλι ακολουθώντας τα σχετικά πρωτόκολλα θα διενεργηθούν τα αντίστοιχα μοριακά τεστ, ενώ ο εργαζόμενος που βρέθηκε θετικός τίθεται σε υποχρεωτική 14ήμερη καραντίνα.
Είμαστε σε επαφή με τους ειδικούς από την αρχή και ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες αυτών. Δεν υπάρχει λόγος πανικού, εξ αρχής είχαμε σχέδιο και το υλοποιούμε τάχιστα με γνώμονα πρωτίστως την υγεία των εργαζομένων."