ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 22 Ιουνίου 2019

O Άκης Έβενης κάνει παιχνίδι στην ΕΡΑσπορ

O Άκης Έβενης «κάνει παιχνίδι μόνος του» στην ΕΡΑσπορ 101,8. Η φωνή του θρυλικού «Στούντιο 344» ξανά στον αΕΡΑ!
Ραδιοφωνικός παραγωγός για πάνω από τέσσερις δεκαετίες, έχει συναντήσει θρύλους της διεθνούς μουσικής σκηνής, όπως ο Frank Zappa, ενώ έχει συνεργαστεί και με τον Μάνο Χατζιδάκι.
Έχει ταυτιστεί με τη χρυσή εποχή.. του ραδιοφώνου της ΕΡΤ και τα πρώτα πετυχημένα βήματα της ιδιωτικής ραδιοφωνίας. Συνέβαλε στη δημιουργία της ΕΡΑσπορ και τον Αύγουστο του 1996 μελέτησε και σχεδίασε τη φιλοσοφία ροής του νέου προγράμματος για την ομαλή μετάβαση της τότε Ε.ΡΑ. 4 σε ΕΡΑσπορ.
Η συζήτηση μαζί του θα περιστραφεί γύρω από τη μουσική, το αγαπημένο του βινύλιο, την ψυχεδέλεια της εφηβικής του ηλικίας, τη μαντρωμένη οργή των social media, για το πώς όλα φαίνεται να αλλάζουν αλλά κατά βάθος να μένουν ίδια.
Θα μιλήσει για τη λογοκρισία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και πιο συγκεκριμένα την κατασταλτική και προληπτική λογοκρισία επάνω στη μουσική δημιουργία και στον περιορισμό της έκφρασης των μουσικών, δεδομένου ότι αποτελεί το πλαίσιο μιας έρευνάς του που έχει ξεκινήσει εδώ και χρόνια.
Η ώρα θα κυλήσει με… λογοκριμένο ρεπερτόριο και με επιμέρους αναφορές στους λόγους απαγόρευσης ελληνικών και ξένων τραγουδιών.
Η τελευταία εκπομπή του Άκη Έβενη στην ΕΡΑσπορ είχε τον τίτλο «Ροκάνες και λοφία»!
Τη Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019, στις 10 το βράδυ, θα «κάνει παιχνίδι μόνος του» στο πρώτο αθλητικό ραδιόφωνο της χώρας.
ΕΡΑσπορ - «Κάνε Παιχνίδι Μόνος σου», κάθε Δευτέρα, στις 22:00
Καλλιτέχνες, διανοούμενοι, επιστήμονες και φυσικά αθλητές, έχουν τη δική τους εκπομπή! Φορούν τα ακουστικά, παίρνουν το μικρόφωνο, επιλέγουν τα τραγούδια και μέσα απ' αυτά παρουσιάζουν «έργα και ημέρες» της ζωής και της καριέρας τους.
Μαζί τους, σε δεύτερο ρόλο, ο Τάσος Επιτρόπου.