ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 18 Ιουνίου 2019

Τι τρέχει με την Μέρκελ;

Σοκαριστικό ΒΙΝΤΕΟ

Ανησυχία προκάλεσε η εικόνα της γερμανίδας καγκελαρίου Μέρκελ να τρέμει κατά την διάρκεια της επίσημης υποδοχής του Ουκρανού Προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι, στο προαύλιο της Καγκελαρίας.
Η Μέρκελ στέκονταν δίπλα στον Ζελένσκι κατά την απόδοση στρατιωτικών τιμών, όταν ξαφνικά,..
κατά την διάρκεια της ανάκρουσης του γερμανικού ύμνου, άρχισε εμφανώς να τρέμει ολόκληρη χωρίς να μπορεί να συγκρατηθεί.
Τα γερμανικά ΜΜΕ σημειώνουν πως η καγκελάριος άρχισε να τρέμει ανεξέλεγκτα ενώ ήταν εμφανές ότι δεν μπορούσε να ελέγξει το σώμα της.
Μετά όμως φάνηκε να συνέρχεται και επιθεώρησε κανονικά το τιμητικό άγημα μαζί με τον προσκεκλημένο της. Λίγο αργότερα, στη συνέντευξη Τύπου, όταν ρωτήθηκε για το περιστατικό, δήλωσε γελώντας: «Στο μεταξύ ήπια τουλάχιστον τρία ποτήρια νερό και πλέον είμαι πολύ καλά». Από την πλευρά του ο Ζελένσκι, που κατά την διάρκεια του περιστατικού παρέμεινε ψύχραιμος, θέλησε να αστειευτεί: «Στεκόμουν δίπλα της και, πιστέψτε με, ήταν ασφαλής».