ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 18 Ιουνίου 2019

Mεγάλα ποδοσφαιρικά τουρνουά στην ΕΡΤ

Η ΕΡΤ, έπειτα από στρατηγική συμφωνία με την EBU, θα μεταδίδει τα μεγάλα ποδοσφαιρικά τουρνουά της FIFA και της UEFA σε επίπεδο Εθνικών Ομάδων Ελπίδων, Νέων και Γυναικών για τα επόμενα τρία χρόνια.
Έτσι, ήδη απ' αυτόν τον Ιούνιο όλες οι μεγάλες ποδοσφαιρικές διοργανώσεις του καλοκαιριού προβάλλονται μόνο στην ΕΡΤ SPORTS. Παράλληλα με..
το Copa America, το αθλητικό κανάλι της ΕΡΤ με 24ωρο πρόγραμμα, εξασφάλισε και προβάλλει αποκλειστικά και ζωντανά το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου Γυναικών και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων κάτω των 21.
Ειδικότερα, στο EURO U21, όλοι οι μεγάλοι νέοι αστέρες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου θα παρελάσουν στους δέκτες σας, διεκδικώντας το πολυπόθητο τρόπαιο. Οι «οικοδεσπότες» Ιταλοί, με τους Κέαν, Κιέζα, Μπαρέλα, Τζανιόλο στο ρόστερ τους, φαντάζουν ως το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, όμως η διοργάνωση παραδοσιακά κρύβει μεγάλες εκπλήξεις και όλα θα ξεκαθαρίσουν στον τελικό της 30ής Ιουνίου 2019.
Ακόμη, με τεράστιο ενδιαφέρον συνεχίζεται και η διοργάνωση του Μουντιάλ Γυναικών. Από τις 22 Ιουνίου 2019, που αρχίζει η φάση των νοκ-άουτ αναμετρήσεων, έως και τις 7 Ιουλίου 2019 που διεξάγεται ο τελικός, η αδρεναλίνη θα ανέβει στα ύψη και η ΕΡΤ SPORTS θα βρίσκεται στα γήπεδα της Γαλλίας για τη μετάδοση όλων των κρίσιμων αναμετρήσεων.
Η μπάλα δεν σταματά να κυλά στο γήπεδο της ΕΡΤ SPORTS.
Και αυτό το καλοκαίρι όλες οι μεγάλες διοργανώσεις σε όλα τα σπορ, θα προβληθούν αποκλειστικά στο κορυφαίο αθλητικό κανάλι.