ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 18 Ιουνίου 2019

Η επιτυχία της Συσπείρωσης και η μάχη για τα Πειθαρχικά

Από την παράταξη της ΕΣΗΕΑ «Συσπείρωση Δημοσιογράφων – Δούρειος Τύπος» λάβαμε και δημοσιεύουμε ανακοίνωση χετικά με τα αποτελέσματα των εκλογών στην Ενωση των ημοσιογράφων της Αθήνας. Αναλυτικά:
"Η επιτυχία της Συσπείρωσης και η μάχη για τα Πειθαρχικά
Ο αγώνας της «Συσπείρωσης.. Δημοσιογράφων – Δούρειος Τύπος» για ενημέρωση με αξιοπιστία, πλουραλισμό και δικαιώματα, για μια ΕΣΗΕΑ αυτόνομη, αλληλέγγυα, διεκδικητική, έξω από πολιτικά παιχνίδια και εξαρτήσεις, αναζήτησε τη δικαίωσή του στις εκλογές της 12ης – 13ηςΙουνίου.
Δώσαμε όλοι μαζί τη μάχη και καταφέραμε να πείσουμε τους συναδέλφους να ενισχύσουν σημαντικά τη δύναμη της παράταξης, να αυξήσουν κατά 54% σε σχέση με το 2017, τον αριθμό των ψήφων, να ξαναφέρουν με 2 έδρες τη «Συσπείρωση Δημοσιογράφων - Δούρειος Τύπος» στο ΔΣ της ΕΣΗΕΑ.
Το αποτέλεσμα των εκλογών αποτελεί εφαλτήριο για ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια ενίσχυσης της παράταξης, απήχησης των θέσεών μας.
Πρώτος και κρίσιμος «σταθμός» αυτής της πορείας είναι οι επαναληπτικές εκλογές για τα Πειθαρχικά Συμβούλια την Τετάρτη 19 και Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019.
Στη εποχή που… δοξάζονται τα fake news, που κορυφώνονται τα σκοτεινά παιχνίδια εξουσίας και εντείνονται οι ποικίλες εργοδοτικές επιθέσεις, η σύνθεση των Πειθαρχικών Συμβουλίων είναι μια από τις κρισιμότερες συνθήκες για την πορεία του κλάδου.
Στις 19 και 20 Ιουνίου ψηφίζουμε και πάλι μαζικά.
Ψηφίζουμε για
Πρωτοβάθμιο: Δέσποινα Μακρινού και Γιώργο Μέρμηγκα
Δευτεροβάθμιο: Βασίλη Βασιλόπουλο, Αννα Κωνσταντακάκη και Μιμή Τουφεξή.
Συνάδελφοι, παραμένουμε σε εγρήγορση για να αποκρούσουμε την επίθεση των εργοδοτών και δίνουμε όλοι μαζί τη «μάχη των μαχών» για τον ΕΔΟΕΑΠ στο ΣτΕ, όπου η εκδίκαση έχει προσδιοριστεί για τις 24 Ιουνίου.
Ο αγώνας συνεχίζεται και δυναμώνει τη Συσπείρωσή μας.
ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ – ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΤΥΠΟΣ "