ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 18 Ιουνίου 2019

Ελάχιστοι δημοσιογράφοι στο γάμο Κικίλια-Μπαλατσινού

Παρά το γεγονός ότι το ζεύγος Κικίλια-Μπαλατσινού έχει στενή σχέση με τα ΜΜΕ (εξαιτίας των επαγγελματικών του δραστηριοτήτων), στη λίστα των καλεσμένων τους ήταν μόνο τέσσερις -πέντε δημοσιογράφοι.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το enimerosi24, στον Ιερό Ναό των Αγίων Ισιδωρων για να ευχηθούν στους νεόνυμφους βρέθηκαν..
ελάχιστοι δημοσιογράφοι που καθένας με διαφορετικό τρόπο συνδέεται με το ζευγάρι με μακρά φιλία και έτσι παρέστησαν στο μυστήριο που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο στο εκκλησάκι του Λυκαβηττού.
Συγκεκριμένα: ο Νίκος Χατζηνικολάου με τη σύζυγο του Κρίστυ Τσολακάκη, ο Χρήστος Ράπτης (του iefimerida), ο πάλαι ποτέ διευθυντής των “ΝΕΩΝ” Δημήτρης Μητρόπουλος και ο εκδότης των “Παραπολιτικών” Γιάννης Κουρτάκης.
Ο καθένας με διαφορετικό τρόπο συνδέεται με το ζευγάρι με μακρά φιλία και είχαν τη χαρά να παραβρεθούν στο μυστήριο που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο στο εκκλησάκι του Λυκαβηττού.
Ανάμεσα στους καλεσμένους κάποιοι είπαν ότι ήταν και η δημοσιογράφος Εύα Αντωνοπούλου που συνόδευε τον σύζυγο της Παναγιώτη Αρκουμανέα, στενό φίλο των νεονύμφων