ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019

Χατζηνικολάου: Εγώ πρότεινα την Μουρελάτου για το ντιμπέιτ

Ο Νίκος Χατζηνικολάου κατηγορήθηκε ότι... ναρκοθέτησε το ντιμπέιτ με την άρνησή του να πάρει μέρος στους «μονολόγους» των πολιτικών αρηγών.
Η κατηγορία ήρθε «εξ οικείων» και ολοφάνερα έγινε με εύθυμη διάθεση για την οικονομία της συζήτησης.
Το περί ναρκοθέτησης ειπώθηκε από τον Αντώνη Δελλατόλα και άνοιξε στον Real τη σύντομη ραδιοφωνική συζήτηση για το θέμα, στο οποίο ο Χατζηνικολάου τάχθηκε με..
σφοδρότητα εναντίον τού τρόπου που θα γίνει το ντιμπέιτ.
«Από πού κι ως πού αποφασίζει μια επιτροπή των κομμάτων ποιοι δημοσιογράφοι θα λαμβάνουν μέρος, τι ερωτήσεις θα κάνουν, πόσες, σε ποιους και σε ποιους θεματικούς τομείς;» αναρωτήθηκε. Και εκεί πάνω, περί το τέλος της συζήτησης, ο Χατζηνικολάου, αποκάλυψε ότι o ίδιος, μετά τη δική του άρνηση, πρότεινε την εκπροσώπηση του Αντένα από τη Στεφανία Μουρελάτου.
Μαζί έπλεξε το εγκώμιο της δημοσιογράφου στο οποίο συμφώνησε ο Αντώνης Δελλατόλας. «Η Στεφανία Μουρελάτου είναι δική μου πρόταση να πάει στο ντιμπέιτ. Είναι εξαιρετικά συγκροτημένη και σοβαρή συνάδελφος και είναι κατά τη γνώμη μου από τα μεγάλα νέα αστέρια του πολιτικού ρεπορτάζ», είπε.
- διαβάστε περισσότερα στο harddog ΕΔΩ