ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 18 Ιουνίου 2019

O Πάνος Χαρίτος ανοίγει τον «φάκελο Τουρκία»

Την Κυριακή 23 Ιουνίου 2019, ημέρα των επαναληπτικών εκλογών για το Δήμο της Κωνσταντινούπολης, ο Πάνος Χαρίτος και η εκπομπή «ROADS» ανοίγουν στην ΕΡΤ1 στις 17:00, το «φάκελο Τουρκία».
Ακαδημαϊκοί, πολιτικοί και δημοσιογράφοι σχολιάζουν τις ελληνοτουρκικές σχέσεις, τις εξελίξεις στην Κυπριακή ΑΟΖ, το τέλμα στις ενταξιακές συνομιλίες.. με την Ευρωπαϊκή Ένωση, τις προθέσεις της Άγκυρας αναφορικά με την αγορά των S-400 και τις συνέπειες που μπορεί να έχει μια τέτοια κίνηση στις σχέσεις της Τουρκίας με τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ.
Παράλληλα, καθημερινοί άνθρωποι μιλούν στο φακό του «ROADS» και τον Πάνο Χαρίτο για τη μεγάλη οικονομική κρίση που πλήττει τη χώρα, την υψηλή ανεργία, τους χαμηλούς μισθούς και τη δύσκολη καθημερινότητα.
Ακόμη, στην εκπομπή μιλά αποκλειστικά ο μοναδικός κομμουνιστής δήμαρχος της Τουρκίας, ο δήμαρχος του Τούντζελι/Ντερσίμ, Φατίχ Μεχμέτ Ματσόγλου.
Παρουσίαση-αρχισυνταξία: Πάνος Χαρίτος.
Δημοσιογραφική επιμέλεια: Αφροδίτη Ζούζια.
Σκηνοθεσία: Λεωνίδας Λουκόπουλος.
Διεύθυνση παραγωγής: Παναγιώτης Κατσούλης.