ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019

Χωρίς τον Χατζηνικολάου το debate των πολιτικών αρχηγών

«Δεν θα είμαι στο... debate των παράλληλων μονολόγων.Θα το σχολιάσουμε αμέσως μετά μαζί στην «ζωηρή» προεκλογική μας εκπομπή στον @AntennaNews τη Δευτέρα 1 Ιουλίου».
Αυτό έγραψε ο κεντρικός παρουσιαστής του δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 Νίκος Χατζηνικολάου στο fb γνωστοποιώντας έτσι την απόφασή του να μη λάβει μέρος στο debate στην ΕΡΤ. Ως γνωστόν η τηλεμαχία θα διεξαχθεί..
την 1η Ιουλίου και θα λάβουν μέρος οι πέντε πολιτικοί αρχηγοί των κοινοβουλευτικών κομμάτων (ΣΥΡΙΖΑ, Ν.Δ., ΚΚΕ, ΚΙΝ.ΑΛΛ., Ένωση Κεντρώων).
Σύμφωνα με πληροφορίες συντονίστρια θα είναι η Δώρα Αναγνωστοπούλου από την ΕΡΤ και ερωτήσεις θα υποβάλλουν οι παρουσιαστές κεντρικών δελτίων ειδήσεων: Αντώνης Σρόιτερ (Alpha), Σία Κοσσιώνη (Σκάι), Έλλη Στάη (Open), Μάρα Ζαχαρέα (Star).

ΥΓ Κάθε Δευτέρα έως και την 1η Ιουλίου στις 22:45, ο Νίκος Χατζηνικολάου θα αναλύει και θα συζητά την πολιτική επικαιρότητα με τους πρωταγωνιστές της εκλογικής μάχης.