ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019

Αδειάζουν επιτελικές θέσεις σε μιντιακά «μαγαζιά»

Στριμωξίδι για ΕΡΤ και ΑΠΕ

Kι όμως θα αδειάσουν θέσεις, επιτελικές και μη, σε πολλά "μαγαζιά" του Τύπου, αφού διευθυντάδες αρχισυντάκτες και προβεβλημένοι ρεπόρτερ στριμώχνονται ηδη για "μισθό βρέξει-χιονίσει" σε ΕΡΤ, ΑΠΕ κλπ, αμέσως μετα τις εκλογές..
της 7ης Ιουλίου.
***
Σύσκεψη κορυφής με την συμμετοχή δύο επιχειρηματιών ,ειχε προχθές στα πολυτελή γραφεία (επι της Εθνικής Οδού) του zougla.gr ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος. Στο τραπέζι ηταν και η αλλαγή στο lay out του επιτυχημένου site και η προοπτική εκδοσης εβδομαδιαίας εφημερίδας.

***
Κανείς δεν εμαθε ποτέ, τι απέγινε με την προσπάθεια έκδοσης της ιστορικής "Απογευματινής" (βγαίνουν σε πλειστηριασμό τα σήματά της από την Εθνική) αν και καποιοι δεξιόστροφοι τύποι της αγοράς μελετούν να εισβάλλουν δυναμικά στον κόσμο των media θεωρώντας οτι με κυβέρνηση Μητσοτάκη οι κρουνοί της κρατικής διαφήμισης και οχι μόνο, θα ανοίξουν. Με λάθος δεδομένα πορεύονται...
***
Για τον Οκτώβριο παει η "Θεσσαλονίκη" της Βίκυς Σουλοπούλου, αν πάνε ολα καλά σύμφωνα με το πρόγραμμα που εχει καταρτιστεί. Ημερήσιο θα ειναι το φύλλο, λένε οσοι ξέρουν κάτι περισσότερο.