ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 18 Ιουνίου 2019

Ο Χριστοφορίδης ξαναχτυπά: Ο γαλάζιος μονόδρομος προς τις απολύσεις

Νέο βίντεο (τύπου προεκλογικού σποτ) ανέβασε στον λογαριασμό του στο Facebook ο υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στον Νότιο Τομέα της Β' Αθήνας, Γιώργος Χριστοφορίδης, με τίτλο «ΝΔ: Ολοι οι δρόμοι οδηγούν σε απολύσεις».
Απευθυνόμενος -αυτή τη φορά- στους δημοσίους υπαλλήλους, με ένα ενδιαφέρον πλεχτό παλαιότερων δηλώσεων του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο Γιώργος..
Χριστοφορίδης αποκαλύπτει τις προθέσεις και την αντίληψη του Προέδρου της ΝΔ για το ελληνικό δημόσιο. Πόσο θαύμαζαν τους εαυτούς τους στη ΝΔ όταν έκαναν απολύσεις, για παράδειγμα...
«Αλήθεια, αυτό θέλουμε;», αναρωτιέται ο γνωστός δημοσιογράφος. «Θέλουμε λιγότερα δημόσια νοσοκομεία, για να έχουν περισσότερη δουλειά τα ιδιωτικά; Θέλουμε λιγότερους δασκάλους και καθηγητές στο δημόσιο, για να στραφεί ο κόσμος στα ιδιωτικά σχολεία; Θέλουμε λιγότερους στρατιωτικούς, για να νοικιάζουμε υπηρεσίες από ιδιώτες μισθοφόρους; Τι στα κομμάτια θέλουμε; Ας αποφασίσουμε. Εγώ αποφάσισα».
Είναι το δεύτερο σποτ του Γιώργου Χριστοφορίδη και αναμένονται –κατά δήλωσή του- και άλλα, στο ίδιο αποκαλυπτικό ύφος.