ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 18 Ιουνίου 2019

ΕΣΗΕΑ: Απέλυσαν την Γιάννα Παπαδάκου και εγκλώβισαν τους συνεργάτες της στο κτίριο

Tην εργοδοσία του τηλεοπτικού σταθμού «ALPHA» καταγγέλλει η ΕΣΗΕΑ για την "παράνομη και καταχρηστική απόλυση" της δημοσιογράφου Γιάννας Παπαδάκου, η οποία εργαζόταν συνεχώς στο σταθμό τα τελευταία εφτά χρόνια. H EΣΗΕΑ σε ανακοίνωσή της αναφέρει:
"Η εργοδοσία ανακοίνωσε αιφνιδιαστικά και αναιτιολόγητα τη λήξη της συνεργασίας της Παπαδάκου με τον σταθμό μετά..
την ολοκλήρωση της εκπομπής της, που έκανε στην Κύπρο, για τον κατά συρροή δολοφόνο και αυτόματα αποσύνδεσε όλες τις κάρτες των συνεργατών της εκπομπής της, οι οποίοι έτσι δεν είχαν τη δυνατότητα, ούτε να έχουν πρόσβαση στα προσωπικά τους αρχεία, ούτε καν να βγουν από το κτίριο!
Η ενέργεια αυτή της εργοδοσίας αποτελεί έμπρακτη απαξίωση και μείωση της επαγγελματικής υπόστασης της συναδέλφου, η οποία στην κυριολεξία εκδιώχθηκε από τον σταθμό, για λόγους τους οποίους ουδέποτε εξήγησε κανείς.
Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ τάσσεται στο πλευρό της δημοσιογράφου και δηλώνει ότι θα είναι παρόν σε όλη τη διαδικασία για τη δικαίωσή της."