ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2019

Τον τσάκισε η Μάρα τον Μητσοτάκη

Μνημείο αμεροληψίας η συνέντευξη Μητσοτάκη στο Star. Η Μάρα Ζαχαρέα, ο σύζυγος της οποίας - Θόδωρος Ρουσόπουλος - κατεβαίνει υποψήφιος βουλευτής με την Ν.Δ, ανέλαβε με βαριά καρδιά να εκπληρώσει το βαρύ καθήκον και το έφερε σε πέρας με τεράστια επιτυχία. «Και τι άλλο θα κάνετε πρόεδρε; Μπορείτε να το κάνετε..
πιο συγκεκριμένο; Θα δώσετε τα επιδόματα;»
Δεν ήξερε από που να φύγει με τέτοια πίεση ο πρόεδρος της Ν.Δ. Πανωλεθρία σωστή!
Γι' αυτό και ο κ. Μητσοτάκης τους ανταμείβει τους δημοσιογράφους! Ούτε έναν ούτε δύο. Είκοσι οκτώ (παρά ένας είκοσι εννέα, σαν τους κατασκευαστές πλυντηρίων) δημοσιογράφοι κατεβαίνουν υποψήφιοι στα ψηφοδέλτια της Ν.Δ. Ο ανθός: Μπογδάνος (με τη δημοσιογραφική επιτυχία της συνέντευξης Μιχαλολιάκου), Μπάμπης (ένας είναι ο Μπάμπης), Ψαριανός (ο μαθητής του Ζαμπούνη με το σαβουάρ βιβρ), Κεδίκογλου (αυτός με το "μαύρο" στην ΕΡΤ), Βούλτεψη (αυτή με τα χαρτιά υγείας), Λοβέρδος (αυτός με τα fake news, όχι ο άλλος με τη Novartis), Αμυράς & Τσιόδρας (από τους παραποτάμιους του Ποταμιού), Μαρκόπουλος (του Πρώτου [Ανα]Θέματος) και άλλοι πολλοί. Οι περισσότεροι μη εξαιρετέοι.
Κάτι αφελείς στο εξωτερικό, όταν ο σύντροφος ή ο σύζυγός τους κατεβαίνει στην πολιτική, παραιτούνται πάραυτα από το δημοσιογραφικό τους πόστο. Για λόγους ευθιξίας εννοείται.
Εδώ, επί χρόνια εκτίθενται κάνοντας ωμή προπαγάνδα υπέρ του κόμματος, στη συνέχεια κατεβαίνουν υποψήφιοι με τα ψηφοδέλτιά του και αν δεν εκλεγούν...απλώς πάμε σαν άλλοτε. Συνεχίζουν την προπαγάνδα από το προηγούμενο μετερίζι τους.
Όχι βέβαια ότι δεν συμβαίνουν τα ίδια και παρόμοια και από την άλλη πλευρά. Για να μην ξεχνιόμαστε!

Τάσος Τσακίρογλου / ΕφΣυν