ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 16 Ιουνίου 2019

Είδα συναυλία μαζί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Εμείς οι ροκ τύποι δεν μπορούμε να το κρύψουμε: μας αρέσει η ροκ μουσική και θα κάναμε τα πάντα για μια καλή συναυλία.
Ας πούμε, προσωπικά, θυσίασα το τριήμερο για να δω τους Jethro Tull στο Ηρώδειο, το Σάββατο βράδυ. Κάτι βέβαια που δεν είναι τίποτε μπροστά σε αυτό που έκανε ο πρόεδρος Κυριάκος Μητσοτάκης: θυσίασε μία ημέρα της προεκλογικής περιόδου για να παρακολουθήσει το θρυλικό..
συγκρότημα, μαζί με την κόρη του.
Ετσι, χθες στο Ηρώδειο, βρεθήκαμε να βλέπουμε μαζί την ίδια συναυλία. Σιγά το σπουδαίο θα μου πείτε και θα σας πω ότι έχετε δίκιο μια κι έχω δει τους Bon Jovi με τον Πέτρο Κωστόπουλο δίπλα.
Στους Jethro Tull λοιπόν και τα dm κατέφθαναν πριν τελειώσει ακόμα το live: «κάθεσαι κοντά στον επόμενο ηγέτη;» με ρωτούσε η πάντοτε παιγνιώδης Εύα (άγνωστη). Είχε δουλέψει άμεσα το επικοινωνιακό, καλύτερο από οποιαδήποτε συγκέντρωση στην Αρτα ή την Καλαμάτα.
Αλλά δεν ήταν μόνο ο πρόεδρος στον Ian Anderson και τους Jethro Tull. Ήταν και ένας ακόμα δεξιός -πια- ροκάς, ο Γρηγόρης Ψαριανός. τον είδα να μπαίνει σαν κλέφτης στο δεύτερο μέρος, μερικά τραγούδια πριν το τέλος. Δεν ξέρω αν ήταν πιο πριν και αν διάολε κατάφεραν να τον φωτογραφήσουν και αυτόν να πάρει καμία ΝεοΔημοκρατική ψήφο παραπάνω.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πάντως χειροκροτήθηκε από ένα μέρος του κοινού μπαίνοντας στο Ωδείο, λίγο πριν αρχίσει η συναυλία. Η αλήθεια να λέγεται. Τι κόσμος και αυτός, ε; Πήγε στους Jethro Tull και ένιωσε την ανάγκη να χειροκροτήσει τον κ. Μητσοτάκη...

Δημήτρης Κανελλόπουλος / ΕφΣυν