ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 16 Ιουνίου 2019

Ο ΣΚΑΙ αποχαιρετά τον Ατζούν...

Ο ΣΚΑΙ αποχαιρετά τον Ατζούν και υποδέχεται τον Γεωργίου. Το σενάριο αυτό είναι το επικρατέστερο, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες σχετικά με τις διαπραγματεύσεις που εκκρεμούν στο κανάλι του Φαλήρου, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το RealLife της RealNews.
Οι κρίσιμες ημερομηνίες για..
την τελική έκβαση των επαφών που θα επιλύσει και το δαιδαλώδες παζλ της μάχης της prime time για το σύνολο των σταθμών είναι το διήμερο 30 Ιουνίου και 1ης Ιουλίου.
Το τελικό deadline για την απάντηση του Ατζούν Ιλιτζαλί στον ΣΚΑΙ μετακινήθηκε στο τέλος του μήνα και θεωρείται πιθανό η τριετής συνεργασία να ρίξει τίτλους τέλους μαζί με τον τελικό του Survivor.
Με πιθανότερη την αποχώρηση Ατζούν, ο ΣΚΑΙ ενεργοποιεί το plan b που ακούει στο όνομα Ανδρέας Γεωργίου και «8 λέξεις».
Την 1η Ιουλίου θα είναι ημέρα υπογραφών για την ομάδα του «Τατουάζ» που όπως όλα δείχνουν κλέινει στο Φάληρο.
Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, έχοντας ικανοποιήσει το μεγαλύτερο μέρος των όρων που έθεσαν οι Γεωργίου, Δημητρίου και Νικολάου συμφώνησαν να παραδίδουν τέσσερα δίωρα επεισόδια την εβδομάδα, καταλαμβάνοντας έτσι το μεγαλύτερο μέρος της prime time.
Με πιθανότερη ώρα μετάδοσης στις 22:00, το κανάλι θα εντάξει στις 21:00 τις κωμικές σειρές «ΣΚΑΙ Hotel» και «Πολυκατοικία» (και για τις δύο αναζητείται τίτλος), έκαστη με δύο επεισόδια την εβδομάδα.
Μέχρι να πέσει και η τελευταία υπογραφή, ωστόσο, κανένας σχεδιασμός δεν μπορεί να θεωρείται οριστικός.
- από topontiki