ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019

Οι 12 του ψηφοδελτίου Επικρατείας της ΝΔ

Aνακοινώθηκαν τα πρόσωπα που μετέχουν στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ, το οποίο ως είθισται, διαμορφώνεται αποκλειστικά από τον πρόεδρο του κόμματος.
Εκτός από τον πρώην πρωθυπουργό Παναγιώτη Πικραμμένο που τέθηκε επικεφαλής του ψηφοδελτίου και..
τον ηθοποιό και σκηνοθέτη κ. Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη ο οποίος θα βρίσκεται στην τελευταία τιμητική 12η θέση, στο ψηφοδέλτιο θα συμμετέχουν:
Στη 2η θέση η πρώην υπουργός κ. Μαριέττα Γιαννάκου συμβολίζοντας την ενότητα και τη συνέχεια της ΝΔ.
Στην 3η θέση ο καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου κ. Γιώργος Γεραπετρίτης, ο οποίος ως επικεφαλής των συμβούλων του κ. Μητσοτάκη, μετείχε ενεργά στην κατάρτιση της πρότασης Συνταγματικής Αναθεώρησης της ΝΔ.
Στην 4η θέση ο πολιτικός ερευνητής και αναλυτής, Διδάκτορας δημοσίων πολιτικών στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού και επικοινωνίας της ΝΔ,  κ. Τάκης  Θεοδωρικάκος,
Στην 5η θέση ο Καθηγητής Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Χρήστος Ταραντίλης ο οποίος έχει βραβευθεί για τις ακαδημαϊκές του επιδόσεις και στην 6η θέση ο Πρόεδρος της Δράσης και Οικονομολόγος, κ. Θεόδωρος Σκυλακάκης.
Στην 7η θέση βρίσκεται η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Πνευμονολογικής Εταιρείας και διακεκριμένη πνευμονολόγος κ. Μίνα Γκάγκα και στην 9η θέση ο Δρ. Ανάργυρος Μαριόλης, διευθυντής του κέντρου Υγείας Αρεόπολης.
Στην 8η θέση βρίσκεται η κ. Κωνσταντίνα Μπότσιου, Καθηγήτρια Σύγχρονης Ιστορίας και Διεθνούς Πολιτικής στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και πρώην Γενική Διευθύντρια του Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής.
Τέλος, στην 10η και 11η θέση είναι οι κυρίες Βασιλικής Λοΐζου και Μαίρη Τριανταφυλλοπούλου. Η κ. Λοίζου, στέλεχος με επιτυχημένη πορεία στη Δημόσια Διοίκηση και η κ. Τριανταφυλλοπούλου, καταξιωμένη επαγγελματίας στον κλάδο του τουρισμού και του πρωτογενούς τομέα.

Το ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ
1.   Παναγιώτης Πικραμμένος, πρώην πρωθυπουργός
2.   Μαριέττα Γιαννάκου, πρώην υπουργός
3.   Γιώργος Γεραπετρίτης, Καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου
4.   Τάκης Θεοδωρικάκος, Συντονιστής στρατηγικού σχεδιασμού ΝΔ
5.   Χρήστος Ταραντίλης, Καθηγητής Διοικητικής Επιστήμης
6.   Θόδωρος Σκυλακάκης, Οικονομολόγος
7.   Μίνα Γκάγκα, Πνευμονολόγος
8.   Κωνσταντίνα Μπότσιου, Καθηγήτρια Σύγχρονης Ιστορίας και Διεθνούς Πολιτικής
9.   Ανάργυρος Μαριόλης, Διευθυντής του κέντρου Υγείας Αρεόπολης
10. Βασιλική Λοΐζου, Στέλεχος της Δημόσιας Διοίκησης
11. Μαίρη Τριανταφυλλοπούλου, Επιχειρηματίας
12. Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Ηθοποιός- Σκηνοθέτης