ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 16 Ιουνίου 2019

Η λαϊκή δεξιά «κρύβεται» στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ

(...) Ο Κουίκ, ο Παπαχριστόπουλος, η Κουντουρά, η Παπακώστα, σύσσωμη δηλαδή η «λαϊκή» Δεξιά, αποτελούν πλέον μια ιδιότυπη συνιστώσα. Αν μάλιστα σε όλους αυτούς που ανακάλυψαν την Αριστερά στα γεράματα προστεθεί ο Αντώναρος και μερικοί ακόμα που εμφανίζονται ως στυλοβάτες της παράταξης, όπως για παράδειγμα ο Θύμιος, γίνεται αντιληπτό ότι η Νέα Δημοκρατία είχε διαβρωθεί σε..
μεγάλο βαθμό. Άλλωστε ο τρόπος με τον οποίο μπήκε τέλος στην κυβέρνηση Σαμαρά, επιβεβαιώνει τις υποψίες ότι δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έβλεπαν ότι η άνοδος του Τσίπρα στην εξουσία θα τους διευκόλυνε να ανακτήσουν τον έλεγχο της κεντροδεξιάς.
Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα; Κάπως έτσι σκέφθηκαν κάποιοι εντός και εκτός Νέας Δημοκρατίας. Και για να μη μιλάμε γενικώς και αορίστως, οι «εκτός» όπως ο Πάνος Καμμένος είχαν σε πολλά θέματα «συναντίληψη» με κάποιους «εντός». Και θα είχε σοβαρό πρόβλημα συνοχής Νέα Δημοκρατία εφόσον δεν ανέτρεπε τα προγνωστικά ο Μητσοτάκης, αφού ορισμένοι που είχαν βρεθεί στο περιθώριο επί Σαμαρά, αισθάνονταν «γοητευμένοι» (να είχαμε αρχηγό το Τσίπρα) από τον Αλέξη. (...)
- από  κείμενο του Easy Writer σtomanifesto (ολόκληρο ΕΔΩ)