ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019

Τσίπρας: Η ανατροπή είναι εφικτή

Συνέντευξη στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος 7:00», του τηλεοπτικού σταθμού «Open» και στους δημοσιογράφους Ιορδάνη Χασαπόπουλο και Γιάννη Σαραντάκο, έδωσε το πρωί της Τετάρτης ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.
Σταχυολογούμε:
Όλοι μπορούν να συγκρίνουν πως ήταν η χώρα το 2014 και που είναι σήμερα. Η ανατροπή είναι εφικτή,..
αρκεί ο κόσμος να το πιστέψει. Τώρα αποφασίζουμε για τη ζωή μας. 
Η κάλπη της 7ης Ιουλίου, των εθνικών εκλογών, είναι τελείως διαφορετική από εκείνη των ευρωεκλογών. Ο κόσμος μας πιστώνει ότι βγήκαμε από τα μνημόνια αλλά μας λέει ότι το κάναμε με πόνο και θέλησε να δείξει τη δυσαρέσκεια του.
Από την περίοδο των ευρωεκλογών είχα ζητήσει από τον κ. Μητσοτάκη την διεξαγωγή μιας ανοιχτής προγραμματικής αντιπαράθεσης για να μπορέσει να ενημερωθεί ο ελληνικός λαός. Μετά τον κ. Σαμαρά, ο σημερινός πρόεδρος της ΝΔ επιλέγει να αρνηθεί τη συζήτηση και να υποτιμά τους πολίτες.
Το 2018 η Ελλάδα κατάγραψε ρεκόρ ξένων άμεσων επενδύσεων. Στο ζήτημα του Ελληνικού, το οποίο ξεκίνησε από το 2006, βρήκαμε μια σύμβαση προβληματική για το ελληνικό δημόσιο. Δεν υπήρχε οριοθέτηση αιγιαλού, αρχαιολογικών χώρων, δασικών εκτάσεω
Εμείς κινήσαμε όλες τις διαδικασίες, την κυρώσαμε στη Βουλή, προχωρήσαμε με την έκδοση του Προεδρικού Διατάγματος, φροντίσαμε να εγκριθεί από το ΣτΕ και τον Ιούλιο θα ξεμπλοκάρουν οι διαδικασίες που έχουν κολλήσει με ευθύνη του παραχωρησιούχου.
Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες πρέπει να αισθάνονται ασφαλείς. H Ελλάδα είναι μια χώρα ισχυρή στη περιοχή, με σημαντικές συμμαχίες. Θα είναι ακόμα πιο ισχυρή εάν σταματήσει η μικροπολιτική αντιπαράθεση και εκμετάλλευση στα εθνικά θέματα.