ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 2 Μαΐου 2019

Εκτοξεύθηκαν το νούμερα τηλεθέασης σε εκπομπή του Open

Ανακατατάξεις στην πρωινή ζώνη

Νέα θετική έκπληξη για τους υπεύθυνους του καναλιού Open που είδαν τα νούμερα τηλεθέασης της πολύ πρωινής ζώνης να εκτοξεύονται.
Συγκεκριμένα, την Τρίτη του Πάσχα, η εκπομπή του Open «Ώρα Ελλάδος 5:30» σημείωσε εκπληκτικά ποσοστά τηλεθέασης ξεπερνώντας στο νεανικό κοινό..
τις αντίστοιχες εκπομπές σε ΣΚΑΪ και ΑΝΤ1.
Συγκεκριμένα, στο πρώτο μισάωρο της εκπομπής 5.30-6.00 το ποσοστό τηλεθέασης στο νεανικό κοινό έφτασε κοντά στο 30% ενώ στο γενικό σύνολο άγγιξε το 23%.
Την ώρα του σκληρού ανταγωνισμού , τότε δηλαδή που ξεκινούν και οι άλλες εκπομπές του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1 και του Δημήτρη Οικονόμου και της Μαρίας Αναστασοπούλου στον ΣΚΑΪ στις 6 το πρωί μέχρι και τις 6.30 η εκπομπή «’Ώρα Ελλάδος 5.30» του Open κερδίζει την πρωτιά στο νεανικό κοινό με 25% τηλεθέαση αφήνοντας πίσω του τον Αντέννα με ποσοστό περίπου 9,4% και τον Σκάι 11,7% και την ΕΡΤ με 1,1%.
Στο τελευταίο μισάωρο της εκπομπής του Open δηλαδή 6.30 με 7.00 στο νεανικό κοινό το «Ώρα Ελλάδος 5.30» διατήρησε το ποσοστό του με διψήφια ποσοστά τηλεθέασης φτάνοντας το 11% με τον ΣΚΑΪ 14,1% , τον ΑΝΤ1 στο 12% και την ΕΡΤ με 4%.
Στο γενικό σύνολο ο μέσος όρος της εκπομπής διαμορφώθηκε στο 17%.
- πηγή: topontiki