ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 1 Μαΐου 2019

Ο Μητσοτάκης τρέχει να μαζέψει τις δηλώσεις του

Μαξίμου: Είναι σαρξ εκ της σαρκός του ΔΝΤ

Ανήμερα Εργατικής Πρωτομαγιάς o πρόεδρος της ΝΔ αφού κατηγόρησε για fake news το ΣΥΡΙΖΑ επειδή αναπαρήγαγε τα δικά του λόγια, για το δώρο των Χριστουγέννων που ξεκάθαρα είπε «να μην το περιμένουν οι νέοι», ξέγραψε και την 13η σύνταξη για τους συνταξιούχους.
Στη μαγνητοσκοπημένη..
συνέντευξή του στον ΑΝΤ1 και στον Γ. Παπαδάκη, ο Κυρ. Μητσοτάκης αφού διαβεβαίωσε ότι δεν θα καταργηθεί ο 13ος και 14ος μισθός στον ιδιωτικό τομέα, κάτι που πριν λίγο καιρό είχε αμφισβητήσει, δεν είπε κουβέντα για επαναφορά τους στον δημόσιο τομέα.
Αμεση ήταν η απάντηση από το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού που σχολίασε ως εξής τις δηλώσεις Μητσοτάκη:
Ο κ. Μητσοτάκης που είχε ομολογήσει στη ΔΕΘ πως η ΝΔ έχει στο πρόγραμμά της τη μείωση του αφορολόγητου, μετά τη συνέντευξη του Πρωθυπουργού όπου δεσμεύθηκε για τη διατήρησή του, έσπευσε να προαναγγείλει τροπολογία για την κατάργησή του. Για ακόμη μία φορά τρέχει να μαζέψει τις δηλώσεις του που δεν τόλμησε ούτε το ΔΝΤ να κάνει. Όπως με το "δώρο Χριστουγέννων", το "ξεπερασμένο 8ωρο" και πολλές άλλες νεοφιλελεύθερες ακρότητες. Ας μη βιάζεται και λίαν συντόμως θα βρεθεί και πάλι στη δύσκολη θέση να ψηφίζει τις επιλογές του Πρωθυπουργού για μέτρα ελάφρυνσης από το υπερπλεόνασμα…
Κατά τα λοιπά, επέλεξε την εργατική Πρωτομαγιά για πει χωρίς ντροπή στους εργαζόμενους πως:
- Η μαύρη εργασία αποτελεί επιλογή των εργαζομένων και όχι παρανομία των εργοδοτών
- Επιμένει στο ασφαλιστικό Πινοσέτ, για να εξυπηρετήσει τα επιχειρηματικά συμφέροντα με τη διάλυση της δημόσιας κοινωνικής ασφάλισης.
Ο κ. Μητσοτάκης είναι σαρξ εκ της σαρκός του ΔΝΤ.
Ευτυχώς για τον ελληνικό λαό, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ απάλλαξε τη χώρα από το ΔΝΤ οριστικά και ο ελληνικός λαός θα την απαλλάξει και από τον κ. Μητσοτάκη..